Б’юті-експеримент: британка рік не мила голову шампунем

Блогер з Великобританії Кейлі Конвей майже рік тому перестала використовувати при митті голови шампунь, кондиціонер і інші хімічні засоби і залишилася задоволена результатом.

Британка довгий час не могла підібрати собі відповідний шампунь, оскільки який би засіб вона не спробувала, її волосся все одно пересушувалось, а кінчики сіклося.

Розчарувавшись в традиційних засобах для миття голови Кейлі вирішила спробувати народні методи: вівсянку, алое, яйця, соду, кукурудзяний крохмаль та інше, проте її волосся, як і раніше сіклося і швидко жирніло.

Тоді Конвей спробувала використовувати оцет і глину, і в кінцевому підсумку зупинила свій вибір саме на цих речовинах. Зараз британка миє голову раз в чотири дні без шампунів і знову починати їх використовувати навіть не думає.

«Мої волосся такими здоровими ніколи не були. У них стало більше об’єму і блиску!», визнається Кейлі.

Вона також зазначила, що після відмови від шампунів їй більше не потрібно мити голову щоранку, а прокинувшись, досить просто зачесатися, щоб виглядати відмінно.

Чесно кажучи, не кожен зважиться натирати свою голову оцетом з глиною. Це ж тільки уявити собі таке страшно! Скоріш за все, Кейлі не пробувала чудові натуральні шампуні і інші ефективні косметичні засоби, представлені на сайті white-mandarin.com, до речі це український бренд, що само по собі не може не тішити! 

А ось як британка виглядає зараз.



Ідея перейти на новий догляд за волоссям з’явилася у 28-річної британки Кейлі Конвей в березні минулого року. Саме тоді дівчина вирішила приєднатися до руху No Poo. Прихильники цього руху не використовують при митті голови хімічні речовини.

З’явився No Poo за ініціативою американського перукаря Лорейн Мессі, яка написала книгу «Кучерява дівчина», що розкриває всю правду про шкоду шампунів і залежності, які викликає їх використання. Прихильники No Poo впевнені, що всілякі засоби по догляду за волоссям не тільки не приносять користі, але і є додатковим поштовхом для виробництва шкірного жиру сальними залозами, розташованими на голові.