Смарт-система по догляду за садом і городом Edyn

Для садівників-любителів та професіоналів, а також для всіх тих, хто хоче мати надійного помічника для вирощування рослин, створена нова смарт-система по догляду за садом під назвою Edyn, проект якої у свій час був запущений для фінансування на краудфандинговій платформі Kickstarter, і досить швидко набрав необхідну суму.

Смарт-система Edyn складається з датчиків, що живляться сонячною енергією, і які передають дані про ваш сад чи город на смартфон з супутнім додатком Edyn.

Що не кажіть - реально класна штука! Судіть самі: ставите таку у себе на діляночці – так, щоб сонечко потрапляло і на грунті датчик плоско лежав, їдете в цивілізацію, а через день/два/три на смартфон повідомлення приходить: «Пане, полийте город, огірки підсихають!». А ви тільки парочку кнопок в меню мобільного додатку тиснете і за десятки, чи сотні кілометрів від вас на городі активність починається, як у казці за помахом чарівної палички: полив включається там, де грунт сухий і поливає рівно стільки, скільки ви задали для нормального зволоження грунту.



Або так: вкопуєте Edyn в землю, а він вам і склад грунту, і рівень зволоженості/освітленості ділянки, і пропозиції чого б краще саме тут посадити, чим удобрити, коли поливати, вспушувати, збирати врожай. Фантастика!



Як це працює? Смарт-система Еdyn складається з двох автономних модулів, один з яких використовується для виміру температури грунту і навколишнього середовища, рівня зволоженості ґрунту, інтенсивності освітлення ділянки, pH-рівня, а другий відповідає за автоматичний полив потрібних ділянок в необхідному для них обсязі.

І один, і другий модуль працюють від сонячної батареї, тому хвилюватися про заряд також не варто – влітку влітку точно ні з того ні з сього не відключаться! Виробник, до речі, дає гарантію 7 років на справну роботу акумуляторів пристрою.

Правда, всієї цієї краси для повного щастя потрібно Wi-Fi з’єднання. Але хіба це проблема, коли на горизонті такі перспективи?


Самое современное и эффективное оборудование для автополива представлено в в интернет-магазине Aqua Price. Цены умеренные, бесплатная доставка по Киеву и Киевской области.