Сон у великому місті: ліжко для спання стоячи Vertical Bed

Вчені давно довели: людина повинна спати 8 годин на добу. Інакше гарантовано всілякі недуги. Але багатьом не получається відпочивати вночі. І починає хилити на сон вдень. А чи можна задовольнити природну потребу організму на вулицях великого міста не лягаючи на газон, чи лавки, де тебе напевно приймуть за бомжа, або п'яничку?

Неймовірно важко у такому випадку знайти підходяще для тіла місце. Інша справа - зручненькі чудові спальні львів з крамниці “Брістоль”, втім, знову ж таки наголосимо, що йдеться не про затишну домівку, а гамірне урбаністичне середовище, що просто не пристосована до потреб вкрай стомленого її мешканця

А як вам така химерна розробка арт-конструктора Джеймі О’ші з Нью-Йорка, яку він якось показав на виставці сучасного мистецтва? Набір аксесуарів, придуманий ним, дозволяє спати стоячи - хоч на вулиці, хоч у транспорті. У зібраному - похідному - вигляді упакований в кейс.

Суть «винаходу» нью-йоркського дивака в особливих важелях, які пристібаються до поясу і стегон і створюють надійний упор для сонного тіла.



В комплект входить також парасолька на випадок негоди, навушники для шумоізоляції і темні окуляри, щоб не дивувати оточуючих довго закритими очима. А то точно не дадуть виспатися питаннями: «Ей, мужчина, що з вами?» Тут, звичайно, важливо ще і не захрапіти. Але про цю проблему Джеймі якось не подбав.

Конструктор вже кілька разів проводив публічні випробування свого стоячого ліжка Vertical Bed. Очевидці запевняли: спав натурально хвилин за 40.