В Ізраїлі створили суперекономічний автомобільний двигун

Одна з найбільших інженерних машинобудівних ізраїльських компаній Aquarius днями заявила про унікальний винахід – революційний автомобільний двигун, здатний суттєво економити пальне.

Щоб збільшити термін експлуатації автомобільного двигуна, запобігти проблемам його запуску, особливо в осінньо-зимовий період, раджу відвідати інтернет-магазин “CИНЕРГІЯ”, саме тут ви знайдете найсучасніші передпускові підігрівачі двигунів, моторних масел, і палива.

Новий економічний двигун може підвищити ефективність використання палива практично на 40%, що дозволить автовласникам в майбутньому заощадити досить значну суму грошових коштів.

Ідея нового двигуна полягає в тому, що в ньому повністю відсутні вертикально працюючі поршні і колінчастий вал. Замість цих деталей кращі інженери компанії створили один-єдиний поршень, що має об’єм 500 кубічних сантиметрів і високу потужність — 80 кінських сил. Це дозволило значно зменшити розміри двигуна і в кілька разів підвищити ефективність його роботи.

Як повідомляють розробники, сам революційний двигун не буде пов’язаний з колесами машини. Мотор буде служити лише як генератор для зарядки автомобільного акумулятора, що розташовується під задніми сидіннями. Батарею будуть приводити в рух два маленьких електричні мотори, розташовані неподалік передніх коліс машини.

За словами директора інженерної компанії по маркетингу, новий автомобільний двигун має дуже компактний розмір і оснащується невеликою кількістю складових деталей. Це його основний плюс, оскільки автомобіль з таким “движком” буде мати набагато доступнішу ціну.