Електрична тепла підлога: особливості і переваги системи

Здавна під час облаштування житла, людина намагається зробити його максимально зручним, затишним і теплим, оскільки ці фактори впливають на комфорт проживання. І ось інноваційні технології надають нам можливість забезпечити максимум зручностей у приміщенні за рахунок створення сучасної теплої підлоги.

Електрична тепла підлога останнім часом користується особливою популярністю, оскільки є дуже функціональним варіантом. Вона володіє багатьма корисними якостями, які важливі для забезпечення комфорту. Даний тип системи, як правило, встановлюється у всіх квартирах, так як водяний варіант більше підходить для котеджів. Важливою його перевагою є висока ступінь безпеки.

Переваги використання системи тепла підлога:

- Рівень комфорту тепла вважається найвищим серед всього наданого асортименту опалювальних пристроїв.

- Відносно низька температура теплоносія, що і надає певні зручності в експлуатації, оскільки відсутня ймовірність перегріву поверхні.

- Відсутні радіатори, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд приміщення, тому вам не потрібно думати, що і як приховати в приміщенні.

- Надається великий асортимент функціональних можливостей, завдяки чому можна різнопланово використовувати систему.

- Якщо розглядати термін експлуатації електричної теплої підлоги, то в такому разі забезпечується використання більше п’ятдесяти років. Та й до того ж немає необхідності в тому, щоб встановлювати спеціальне обладнання, або проводити капітальний ремонт, оскільки ймовірність поломок мінімальна.

Особливості, які корисно враховувати:

- Уважніше вибирайте підлогове покриття, оскільки при застосуванні теплої підлоги можна використовувати різні варіації керамічної плитки, граніт та мармур, але якщо використовувати ламінат або лінолеум, то матеріал повинен мати відповідне маркування.

- Інерційність. Тепла підлога – досить ефективна система. Однак для повного обігріву приміщення знадобиться деякий час. Особливо, якщо кімната досить простора.

- Ну і, звичайно, при використанні електричного типу теплої підлоги трохи збільшаться витрати на електрику, втім витрати на опалення за допомогою інших джерел як правило значно вищі


Придбавши сучасну інтелектуальну теплу підлогу DEVI (Деві) на electromereja.com.ua, ви гарантовано отримуєте ефективний, економний і надійний обігрів вашої оселі.