Клубні наряди зі світлодіодним підсвічуванням J Valentine

Світлодіодне підсвічування в одязі, взутті та прикрасах набуває все більш широкі масштаби використання. За останні кілька років ми могли оцінити оригінальні сережки, сукні, костюми і туфлі з таким оригінальним підсвічуванням. Можна і самостійно навчитися оснащувати виблискуючими в темряві світлодіодами кросівки і спідницю, перетворюючи останню в своєрідну подобу японської спідниці хікару. Тепер прийшла вже черга теплого верхнього одягу.

Незвичайне рішення цього разу запропонували молоді дизайнери американського бренду J Valentine, що спеціалізується на випуску одягу і аксесуарів для справжніх рейверів. Такими прийнято вважати шанувальників масштабних клубних вечірок – масових дискотек з діджеями та електронною музикою. Відповідно, клубний одяг рейвера зручний, не утрудняє рухів, дозволяє комфортно рухатися і довго танцювати. Яскравий і стильний – він привертає максимум уваги до свого власника.

Складно сказати, наскільки вписується в поняття “зручності під час танців” нова лінійка клубного верхнього одягу J Valentine враховуючи, що до неї увійшли хутряні жилетки, короткі кожушки і навіть довга шубка з штучного білого хутра. Але увагу до себе, за рахунок кольорового світлодіодного підсвічування в темряві і сутінках вони обов’язково привернуть!



Представлені наряди передбачають два режими підсвічування: постійне світіння світлодіодів – або варіант, коли вони блимають. Система живиться від шести батарей типу АА, які доведеться періодично (залежно від інтенсивності використання) міняти. Коробка з батарейками прихована у внутрішній частині будь-якого з клубних нарядів і непомітна зовні.

Хутро курток і шубок – 100% білий акрил. Легко брудниться, що вимагає певної обережності при носінні одягу з нього, але і відносно легко чиститься. Що ж стосується ціни клубного одягу зі світлодіодною підсвіткою J Valentine – вона починається в середньому від $92 за скромну хутряну безрукавку. І завершується в районі $400 за довгу приталену шубку з капюшоном.


Бажаєте, щоби ваше свято було оригінальним, феєричним і залишило в пам’яті масу яскравих незабутніх вражень? Тоді раджу замовити шоу з участю фіналістів «Україна має талант» команди inFANLim, які покажуть вам свої неперевершені, фантастичні світлові танцювальні постановки. Повірте, це треба побачити!