Група OK Go зняла кліп в невагомості

Американська група Ok Go, відома своїми популярними вірусними відео, випустила музичний кліп «Upside Down & Inside Out» для реклами S7 Airlines. Це перший в історії музичний ролик, знятий в умовах невагомості.

Напис перед початком відео повідомляє про те, що ролик знімався в літаку в небі при нульовій гравітації. Учасники групи щільно приєднані до сидінь — спочатку вони кілька разів відкривають і закривають ноутбуки, а потім пускають свої гаджети і інші речі у вільний політ по салону.

Музиканти перекидаються планшетами, а потім по черзі починають літати на літаку, перевертаючись і пританцьовуючи. В середині кліпу в кадрі з’являються м’ячі, валізи, конфетті і кулі з різною фарбою. Також у відео знялися повітряні гімнастки в костюмах бортпровідниць.

Вокаліст групи Деміен Кулаш, у свою чергу, сказав, що мріяв про кліп в невагомості 10 років. Підготовка до зйомки кліпу проходила протягом трьох тижнів в Московській області на аеродромі «Чкаловський», а декорації, що імітують салон літака, команда спорудила на борту Іл-76 МДК. Створення невагомості стало можливим завдяки польоту судна по параболічної лінії.

Продюсер продакшн-компанії Profilm Володимир Сігалов розповів про труднощі, з якими довелося зіткнутися операторам. Наприклад, більше 10 учасників знімальної групи залишили зйомки в силу фізичної непереносимості невагомості.


Варто зазначити, що раніше учасники Ok Go раніше співпрацювали і з іншими брендами, зокрема, з Honda і Chevrolet.

 

Профессиональный креативный режиссер клипмейкер Валентин Корнийко приглашает к сотрудничеству музыкальных исполнителей и другие творческие коллективы. Вы получаете качественный видеопродукт - яркий, захватывающий клип как воплощение ваших идей и фантазий!