В ОАЕ створюють міністерства щастя і терпимості

Міністр щастя, міністр віротерпимості і 22-річний міністр-жінка з'являться в уряді Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). Про це у своєму акаунті в Twitter повідомив глава уряду країни, правитель Дубая Мухаммед Аль Мактум.

Днями президент ОАЕ, емір Абу-Дабі, Халіфа Аль Нахайян схвалив найбільші структурні зміни в історії федерального уряду королівства. Масштабні урядові реформи приурочені до щорічного Світового урядовому саміту, на якому в минулий понеділок у Дубаї зібралися представники понад 150 урядів і міжнародних організацій.

Аль Мактум пояснив, що міністр щастя буде консолідувати «плани держави, її програми та політику, щоб зробити суспільство більш щасливим», і головним завданням Міністерства щастя стане піклування про стан задоволеності і доброту громадян. А міністр з віротерпимості в свою чергу буде покликаний прищеплювати віротерпимість «як головну цінність еміратського суспільства».

“Нашій країні необхідний уряд, який буде не тільки надавати громадянам послуги, але і піклуватися про їх особистісний розвиток, уряд, який зробить турботу про щастя людей своїм основним пріоритетом”, - заявив він.

Також структурні зміни внесені до міністерства охорони здоров’я, освіти, праці, соціального розвитку, охорони навколишнього середовища, міністерства внутрішніх і закордонних справ.

Крім того, в уряді ОАЕ з’являться Рада вчених і Національна молодіжна рада. Остання, як уточнив прем’єр країни, буде включати в себе групу кращих випускників вузів у віці до 25 років, які будуть консультувати і представляти інтереси молоді в уряді ОАЕ, а очолить Раду 22-річна жінка-міністр.

Також в планах створення Міністерства адміністрації майбутнього. Його - мета підготувати країну до закінчення нафтової епохи.


Найвищий у світі хмарочос і найбільший золотий ринок, фантастичні рукотворні острови, грандіозні парки розваг, розкішні готелі: все це, і багато іншого ви зможете на власні очі побачити, якщо тут http://imaginetravel.com.ua/oae/tours/ придбаєте на найвигідніших умовах чудові тури в ОАЕ.