Ідеальні подушки для міцного сну від Hammacher Schlemmer

Не так вже й багато людей, які провалюються в сон відразу ж після дотику до подушки. Більшості потрібно час, щоб знайти зручну позу. І важливу роль в цьому процесі відіграє подушка. Компанія Hammacher Schlemmer пропонує випробувати їх оригінальні моделі, які подарують солодкий і міцний сон.

У магазинах продається неймовірну кількість подушок, але основну їх масу потрібно або збивати руками, або утрамбовувати, щоб прийняти зручну позу для сну. Двохпозиційна подушка призначена для зручного сну, вона гарантує комфорт і голові і шиї, і хребту. Правда, доведеться підібрати підходящий для себе розмір. Ця ортопедична подушка складається з двох блоків, які призначені для сну на спині і на боці.

Цього розробникам компанії здалося мало, і вони придумали десятипозиційну подушку. З нею буде комфортно і вдень і вночі. Складається вона з двох блоків, які можна скласти і розкласти. Вона підтримує спину під час сидіння в ліжку, охоплює поперек під час роботи за столом, допомагає рукам під час читання на животі. А вночі з нею радісно зустрінуться ті, хто любить спати на боці і животі.

Розробники запевняють, що їх виріб забезпечує ідеальний сон. Питання спірне, адже на вітчизняному ринку він помічений не був, зате подушки, що пропонує інтернет магазин постільної білизни в Україні dom-furnet.com.ua дійсно відрізняються високою якістю і комфортом, і користуються значним попитом серед наших співвітчизників.

Це не перша подібна розробка американської компанії. Раніше вони представили «розумну» подушку SANP(Snore Activated Nudging Pillow), яка допомагає припинити хропіння і отримати здоровий сон. Коштує експериментальний пристрій не дешево - 149 доларів за штуку, зате гарантує комфортний нічний відпочинок в атмосфері тиші і спокою.



Новинка являє собою плоску подушку з поліуретану в поліестерової наволочці. Збоку в нічний аксесуар вмонтований невеликий електронний блок і мікрофон. Подушка контролює сон людини і реагує на сторонні шуми, що виникають посеред ночі. Коли мікрофон вловлює перші звуки хропіння, подушка отримує сигнал активації і починає збільшуватися в об’ємі. «Повітряна кишеня» поступово роздувається і піднімає голову сплячого на 7,5 сантиметрів. В такому положенні, як довели розробники приладу, дихальні шляхи людини звільняються, і хропіння припиняється.