Новий рівень понтів: сорочка з чистого золота!

Індійський текстильний олігарх Панкай Парах зробив сам собі ось такий дорогий подарунок. Магнат вирішив, що машини, літаки, яхти у нього вже є. Немає тільки сорочки за 211 тисяч доларів. Бізнесмен зізнався, що ним заволоділо марнославство. Адже він купив золоту сорочку не тільки для того, щоб покрасуватися на публіці, але й заради того, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

Як відомо, жителі Індії схиблені на золоті. Індуси охоче носять свої золоті прикраси, щоб показати оточуючим свій добробут і успіх. Красномовним прикладом цьому може бути регіональний політик і бізнесмен Панкай Парах (Pankaj Parah), которий минулого року вийшов на вулицю в місті Мумбай в незвичайному одязі. На день свого 45-річчя він одягнув блискучу сорочку з чистого золота. За словами самого Параха, він і раніше мав величезну любов до золота і не виходив з дому без двох-трьох кілограмів прикрас.

Для того, щоб забезпечити безпеку і збереження такої дорогої речі, Панкай Парах був змушений найняти невеличку «армію» міцних охоронців, які повинні були захистити індійського бізнесмена від любителів легкої наживи. Коли носиш таку дорогу річ як золота сорочка - доводиться бути вкрай обережним і обачним!



Сорочка важить чотири кілограми і зроблена з золота від 18 до 22 карат, про це повідомляють інформаційні агентства Індії. За їх даними, над створенням сорочки з чистого золота працювали 20 осіб, які витратили на виготовлення незвичайного предмету гардероба 3200 годин. За деякими даними, вартість золотий сорочки склала приблизно 211 тисяч доларів.

Шили «іграшку» олігарху майже два місяці. У підсумку сорочка вийшла досить еластичною, так як під шаром золота була передбачена тонка тканинна підкладка. Її навіть прати можна в звичайній пральній машинці!

Варто сказати, що це вже не перший випадок, коли житель Індії вирішує замовити собі виготовлення одягу з чистого золота. У минулому році вже був подібний випадок. Тоді один багатий індус замовив собі одяг з чистого золота, який важив сім кілограм, тобто на 3 кг важчий, ніж сорочка Панкай Параха.



Нет денег, но есть золотишко? Не спешите его относить в ломбард – прогадаете! Вот тут цена за грамм самая высокая. В «ПЛ-ЛЮЧЕНТЕ» здавать золото выгодно и безопасно.