«Tropical Islands»: екзотика південних морів в центрі Німеччини

Як ви гадаєте, куди це люди йдуть, що всередині цього гігантського ангару, що росташований на околиці німецького міста Бранденбург?

А ось що!



В 70 кілометрах від Берліна знаходиться один з найбільших тематичних розважальних аквапарків в Німеччині – Tropical Islands. Зовні він виглядає як гігантська срібна капсула, що лежить посеред поля. Колись тут знаходився найбільший в Європі ангар для дирижаблів.

Вражаюча конструкція! Цікаво, скільки пішло на її зведення металопрокату, його, до речі, можна придбати тут https://www.metalika.ua/price/kiev-shveller.html по найкращій в Україні вартості.



Тропічний аквапарк «Tropical Islands» з гідністю носить свої численні титули: це і найбільша в світі тропічна оранжерея, і найбільший у світі критий павільйон, а ще тут знаходиться найвища водна гірка Німеччини.

У центрі аквапарку вибудувана село, окремі будинки якого демонструють будівельні традиції Таїланду, Борнео, Балі, Самоа, Кенії і дельти Амазонки. У будинках відкриті ресторани і розташований величезний спа-центр, що пропонує своїм гостям різні види саун, бань і спа-процедур країн Південно-Східної Азії. В павільйоні ростуть близько 50 тис. тропічних рослин.



Розважальна зона аквапарку поділена на дві частини: з одного боку, це лагуна Балі, до складу якої входять канал з течією, підземна водяна гірка і джакузі, а з іншого боку ‒ величезна Лагуна південних морів площею 400 кв. м з білосніжним піщаним пляжем, пальмами і численними шезлонгами. Мабуть, з «Tropical Islands» можуть зрівнятися тільки справжні тропічні острови!

В аквапарку постійно відбувається щось цікаве ‒ на відкритій естраді, на гігантській гірці, у воді або біля води. У сучасному фітнес-центрі можна підібрати оптимальне навантаження для всіх груп м’язів. Серед гостей аквапарку популярністю користуються магазини сувенірів і дрібниць, відкриті в тропічній селі. Кафе і ресторани парку пропонують широкий асортимент страв та напоїв ‒ звичайних і екзотичних, дієтичних і пряних, вдень і вночі: незмінним є лише їх висока якість.