Готель під зірками Im Bett Kornfeld

У 70-х роках німецький поп-співак Юрген Дрюс (Juergen Drews) випустив пісню «Ліжко на пшеничному полі» (Ein Bett im Kornfeld). Саме вона надихнула фермерку Моніку Фріц (Monika Fritz) створити особливий готель на відкритому повітрі на баварському пшеничному полі. Тут гості розташовуються на ліжках розмежованих снопами сіна і дивляться на зірки над головою.

Сама Моніка розповідає: «Влітку 2000 року я роздумувала, куди поїхати у відпустку, і вперше почула цю пісню по радіо. І я здивувалася, чому я ніколи не спала на пшеничному полі?» Ідея швидко переросла в проект. Фрау Фріц, яка на той час навчалася домоводству в університеті, на наступне літо в містечку Bad Kissingen (курорт в районі Нижній Франконії в Баварії) створила свій готель.

Друзі і знайомі вважали, що вона була трохи божевільною, але Моніка була нестримна - для виконання своєї мрії довелося, правда, забрати з банків свої вклади для розвитку бізнесу. Готель відкритий для клієнтів всього два тижні влітку, після чого збирають урожай пшениці. Гості можуть провести ніч на відкритому повітрі на ліжку з соломи або сіна.



Оформлення “кімнати” куди вже більш природне – ліжко з сіном (деякі під балдахіном), зручності тут же – за туалет буде правити невелика яма, обливатися водою можна взагалі де завгодно. Коштує таке єднання з природою не надто дорого – від 3 до 7 євро, зате на відміну від будь-якого іншого готелю проживаючі можуть вдосталь надихатися свіжим повітрям і запахом сіна. Ховатися, до речі, доведеться також сіном.

Незважаючи на навіжену ідею, Моніка відразу після відкриття розпродала 400 номерів, що зайвий раз доводить – не перевелися ще любителі екстриму. Хоча можу точно сказати, що звиклий до цивілізованого проведення часу міський обиватель навряд чи отримає задоволення від ночівлі на цьому сіновалі – це на картинці все красиво, а в реалі - холод, волога, вітер, комарі і жуки кого завгодно доведуть до сказу.


Мучит бессонница, и как результат – сонливость и плохое самочувствие весь следующий день ? Во многих случаях причина кроется в том, на чем вы спите. Побывав же в этом интернет магазине ортопедических матрасов, вы поймете, чего вам не хватает для крепкого и здорового сна.