Фантастичний житловий комплекс Sky Habitat зустрічає перших покупців

В даний час в Сінгапурі за проектом канадського архітектора Моше Сафді (Moshe Safdie) на завершальній стадії знаходиться зведення найбільшого в мегаполісі 38-поверхового розкішного житлового комплексу Sky Habitat, який буде складатися з двох будівель, з'єднаних між собою трьома елегантними мостами-переходами.

Два з них стануть своєрідними зеленими зонами – парками, а на третьому, верхньому, встановлюється великий басейн. У загальній складності в обох корпусах зі ступеневою структурою розмістяться 509 житлових квартир. На підземних поверхах з’являться паркувальні приміщення і об’єкти допоміжної інфраструктури. Вартість трикімнатної квартири в комплексі складе близько 1,5 мільйонів доларів.

Клубний дім “G-house”, що розташувався у мальовничому куточку Голосіївського району Києва не є таким помпезно-футуристичним, проте відгуки про g-house свідчать, що для комфортного життя він підходить ідеально, та й ціна, чесно кажучи, приємно радує.


Як і у всіх архітектурних проектах компанії «Safdie Architects», пріоритетами в цьому випадку є оптимальна орієнтація по відношенню до сонця, бездоганна природна вентиляція приміщень, мальовничі краєвиди з вікон, а також зелені насадження на всіх рівнях будівлі, які створюють прекрасні куточки відпочинку. Всі роботи з будівництва житлового хмарочоса Sky Habitat в Сінгапурі планують завершити до кінця поточного року.

Як повідомляє будівельна компанія CapitaLand, сінгапурці виявили величезний інтерес до нового проекту Moshe Safdie. Станом на початок року вже продано 70 відсотків з 180 квартир, запущених у продаж. Реалізатори кажуть, що вісім з десяти покупців є сінгапурцями. 81 відсоток проданих квартир склали квартири з двома і трьома спальнями.



Sky Habitat, що зведений в районі Bishan Central, відрізняється зручним розташуванням. Близькість до метро робить найбільш привабливим проектом в ряду інших новобудов подібного типу.

Як сказав один з покупців, «Місце просто чудове! Район Bishan знаходиться на перетині кільцевої лінії метро з гілкою північ-південь. Якщо порівнювати новий район з такими передмістями, як Ang Mo Kio і Тоа Payoh, то Bishan б’є всі рекорди. Sky Habitat – це не тільки новобудова, це нерухомість з усіма зручностями!»