Firebox і їхні музичні футболки

Для любителів клубних вечірок і дискотек, бажаючих вразити оточуючих, оригінальним подарунком стане клубний світлодіодний одяг, про який ми нещодавно писали. А ще чудовий варіант - музичні футболки Electronic Drum Machine T-Shirt, Electronic Guitar Shirt і інші

Ви коли-небудь хотіли мати свою власну музичну групу? Може, дивилися концерт, наприклад, Depeche Mode і думали: «Ех, було б у мене ще пару учасників і я б зміг точно так само виступати...». Але робота музикантів складна, а в більшості випадків не вдячна, тому краще не ломитися туди, де нас не чекають. Зате відомий інтернет-магазин Firebox знайшов альтернативний варіант і вирішив подбати про таких людей, частково виконавши мрію. Мабуть, у хлопців теж були в дитинстві були мрії про всесвітню славу, тому вони піднесли нам музичні футболки.

Серія складається з трьох моделей — для любителів гітар, барабанів і синтезаторів. 



Уявіть: посиденьки з друзями зайшли в глухий кут, але попередньо ви з двома приятелями одяглися в цей «музичний» комплект. Після того як тріо зазвучить, шану і повагу гарантовані, а настрій стане відчутно кращим. Одне “але” — до зоряного концерту потрібно провести кілька репетицій. В крайньому випадку таким способом можна зізнатися дівчатам в любові. Само собою за оригінальність ви будете винагороджені!

У комплекті з футболками від Firebox також додається ретро-підсилювач (можна регулювати тон і гучність), а до «гітарної» моделі ще і магнітний медіатор. З барабанами все простіше — з ними «гратися» потрібно пальцями. На синтезаторі можна затискати до восьми клавіш одночасно, бо звук передбачений поліфонічний.

Тепер тільки залишається влаштовувати корпоративні вечори в себе вдома, заробляти гроші і записувати альбоми. А так, як розкрутитися буде складно, то записи стануть найкращим подарунком вашим друзям!