Зарядний кабель MEEM буде автоматично створювати резервні копії даних на смартфоні

Досвідченим компютерним користувачам відомо, що сучасний світ врятує далеко не краса, а регулярне резервне копіювання даних, але мало хто знаходить час і бажання займатися цим. Таке недбале ставлення до інформації часто призводить до відчайдушних пошуків втраченого разом із стільниковим телефоном списку контактів і тому подібних майже завжди нерозв'язних ситуацій, так що краще не доводити до гріха і автоматизувати процес створення бекапів.

Торговий дім «Одескабель» по найкращій вартості пропонує високоякісний провід пвс з різною кількістю і розміром перетину жили.

А хочете справді корисний аксесуар для смартфона, який раз і назавжди вирішить цю проблему? Тоді MEEM - однозначно ваш вибір! Це універсальний кабель, який під час зарядки створює резервну копію ваших даних на вбудованому Flash накопичувачі. Немає ніякої різниці, яким способом ви заряджаєте смартфон, будь то автомобільний зарядний пристрій або USB-порт ПК – MEEM самодостатній і не вимагає підключення до інтернету для створення бекапу. Просто користуйтеся ним як звичайним кабелем, а коли знадобиться, ви зможете відновити особисті дані завдяки збереженим на пристрої копіям.

Однак не варто думати, що MEEM простий кабель з вбудованою «флешкою». Для цього аксесуара розробили спеціальні програми, які ви знайдете в Google Play і App Store. Програма допоможе вам керувати копіями, видаляти їх і поновлювати дані, коли в цьому виникне необхідність. Крім цього програма вміє конвертувати особисті дані з пристроїв Blackberry і Symbian на Android.

Швидкість передачі даних стандартна для протоколу USB - 4 Мбіт, але все залежить від конкретної моделі телефону і його програмного забезпечення. При першому підключенні буде потрібно досить багато часу для створення бекапа, так як кабель буде робити загальну резервну копію. Згодом, резервування буде відбуватися швидше, так як будуть враховуватися тільки змінені дані.

Кабель MEEM доступний у двох варіантах – 16Гб або 32Гб. Старт продажів намічений на березень 2016 року. Коштувати зарядний кабель буде 50 фунтів стерлінгів за 16 Гб версію для Android і 70 £ за 32-гігабайтний  примірник для iPhone.