Redmond SkyKettle M170S - навіщо чайнику інтернет?

Нарешті сталося те, про що так довго мріяли комп'ютерники і гіки: сучасна побутова техніка починає вчитися працювати у зв'язці «пристрій—комп'ютер». Ну а оскільки ми чекали цього так довго, що комп'ютери встигли зменшитися до кишенькових розмірів, то і пультом управління для пристроїв нового покоління став звичайний смартфон. Однією з перших ластівок нової ери став електричний чайник з функцією управління по Bluetooth, випущений компанією Redmond.

Варто зазначити, що «розумна техніка» часто викликає скептицизм і здивування. Навіщо, запитаєте ви, купувати чайник з додатковим складним функціоналом, якщо прості речі виконують свої завдання, і виконують їх непогано? Ось, для прикладу, якісні термопоти, що можна вигідно придбати на foxtrot.com.ua, і воду швидко нагріють, і збережуть потрібну температуру протягом тривалого часу, причому без всяких компів і інтернетів. Насправді ж, «розумність» дозволяє відкривати нові способи використання звичних речей і робити старі способи використання більш зручними.

Один із сценаріїв застосування смарт-чайника з виходом в інтернет виглядає так: дзвонить будильник, і ви, не вилазячи з затишної теплої постелі, з допомогою одного натискання кнопки в додатку на смартфоні запускаєте кип’ятіння чайника.

Крім того, складно недооцінити користь дистанційного підходу до управління звичайним чайником для зайнятих офісних людей. Уявіть, ви сидите, працюєте над своїм завданням, і при цьому, не відволікаючись і не відриваючись від робочого місця, готуєте собі чай. А коли він буде готовий, вам на смартфон прийде повідомлення – так що ви точно не забудете зробити перерву!

Так само розумний чайник буде корисний для усюди встигаючих турботливих тат і мам. Наприклад, ви граєте з дитиною, і з допомогою програми, не відриваючись від процесу, можете нагріти воду для дитячого харчування.

Якщо ж ви по-справжньому любите чай, і знаєте про те, що різним сортам потрібна різна температура для заварки. А це означає, що функцією нагрівання до певної температури і її підтримання ви точно будете користуватися.



Щоб використовувати інноваційну техніку Redmond, вам знадобиться не менше сучасний помічник: iPad або iPhone на iOS 8.0 і свіже, або смартфон на Android JellyBean (4.3). Крім цього, в обох випадках необхідна підтримка Bluetooth 4.0.

Для початку роботи потрібно зайти в AppStore або Play Market і знайти додаток «Ready for sky». Після того, як завантаження і налаштування закінчено, можна, нарешті, приступити до управління пристроєм. Всього є два режими дистанційного контролю: «близький» – за допомогою Bluetooth і «далекий» – з допомогою інтернету.