Сяюча спідниця зі світлодіодами Hikaru skirt

Чоловіки всього світу можуть щиро позаздрити японцям. Японська дизайнерка Кіеюкі Амано створила цікаву спідницю, яка м'яко підсвічує... стегна і ноги власниці! У січні минулого року вона виклала фотографії свого винаходу на спеціально відкритій сторінці на сервісі Tumblr.

Девушки, специально для вас замечательное предложение issaplus.com - кожаные юбки на любой вкус и кошелек. В них вы будете смотреться восхитительно!

Амано поки не розкрила дату запуску або ціновий діапазон, але це тільки питання часу. Так що дуже скоро спідниці з підсвічуванням стануть звичайним явищем на вулицях Токіо. Але, навіть ще не вийшовши на вулиці міст, «Хікару спідниця» (Сяюча спідниця), як влучно назвала її Амано, вже придбала масу прихильниць.

Кіеюкі Амано розповіла модницям, що спочатку помістила лампочки всередині спідниці з примхи, але потім вона помітила, що створила приємне освітлення захованих під спідницею стегон. Їй хотілося, щоб спіднички були незвичайними і модними. Таким чином, вона ще трохи попрацювала над дизайном, і незабаром створила цілу лінію різних за кольором і покрию міні-спідничок з LED-підсвічуванням. Спідниці Хікару, як вона стверджує, призначені для подолання розриву між повсякденною модою і прет-а-порте.

Незвичайний одяг оснащено світлодіодними лампочками на внутрішній стороні підкладки і мініатюрними гіроскопічними датчиками. Колір і малюнок світла лампочок змінюється кожен раз, коли власниця робить якісь рухи. У такому вбранні дівчина точно не залишиться непоміченою. Чоловіки, які спостерігають красиву «світломузику», напевно, будуть дуже вдячні винахідливій японці.



Принаймні, Інтернет «Сяюча спідниця» просто підірвала! Хтось провів аналогію зі світлодіодним підсвічуванням днища автомобіля, а деякі, крім естетичної, знайшли ще й функціональну користь від винаходу. Мовляв, дівчат в таких спідницях можна використовувати як торшер. Ну це, звичайно, якщо ноги довгі. Якщо ж вони короткуваті, теж непогано, буде світити замість настільної лампи :)

Насправді ж, всі ми розуміємо, що мета розробки талановитого дизайнера стара як світ. Хитрощі всіх жіночих дизайнерів, модельєрів, стилістів та візажистів, від праматері Єви і до наших днів, підпорядковані цій меті — зробити жінку ще привабливішою, чарівнішою і бажанішою. Чоловіки, будьте пильні! Вас знову, як і завжди, хочуть спокусити.