5-річна дівчинка стала модним дизайнером

Хобі цієї милої маленької американки – вирізати сукні з кольорового паперу – перетворилося на прибутковий бізнес не тільки для родини, але й для популярних виробників одягу. Ім'я (а точніше, нік) 5-річної дівчинки з штату Огайо добре знає весь світ моди: Мейхем – це вже бренд, причому такий, про який з повагою пишуть найвідоміші модні журнали.

Вашій увазі представлені актуальні безкоштовні оголошення на klubok, а це понад 1,5 млн. вигідних пропозицій якісних товарів для дорослих і дітей від продавців зі всієї України.


Минулої осені ми вже писали, як вона завдяки своїм креативним колекціям дитячого вбрання і чудовим фотосесіям стала справжньою зіркою інтернету.

Не так давно Сідні Кайзер (таке справжнє ім’я дівчинки) стала брати участь у створенні лінії дитячого одягу відомого американського бренду готових суконь J. Crew, який продає свої товари в роздрібних магазинах і через інтернет. Малятко вирізає моделі з паперу, а дорослі дизайнери відтворюють їх на тканині. Тепер одяг від Мейхем можна купити по всьому світу, і в тому числі замовити через інтернет з доставкою в Україну.

Професійні дизайнери в один голос кажуть, що у маленької Мейхем – вроджене почуття стилю і вміння тонко втілювати візуальні образи. Погортавши журнали, які вона знаходить у мами, дівчинка по-новому відтворює моделі, які бачить там, і в результаті створює власне унікальне вбрання.



Захоплення, яке зробило Мейхем-Сідні знаменитою, а тепер ще й багатою, бере початок з сімейного хобі. Енджі Кайзер, мама дівчинки, теж займається шиттям – правда, не професійно (вона навіть зізнається, що насилу може виконати на машинці рівну строчку). Спочатку жінка просто шила донечці нові вбрання, а щоб та не сумувала, залучала її до допомоги, видаючи кольоровий папір, клаптики, стрічки, різноманітні обгортки та упаковки.

У маленького дизайнера в діло йшли всі підручні матеріали, а в результаті маля швидко стала зіркою інтернету - у Мейхем більше 400 000 передплатників в Instagram.



За винятком свого безсумнівного таланту, у всьому іншому Сідні – звичайна дитина, життєрадісна, весела і непосидюча. Вона любить не тільки придумувати моделі суконь, але і возитися на кухні, допомагаючи мамі куховарити (хоча і страждає від сильної харчової алергії), а ще обожнює... перевертати все в хаті догори дном і влаштовувати грандіозне розгардіяш: адже вона – Мейхем (Mayhem), що в перекладі з англійської означає «розгром, безлад, хаос».