“Інструментальний балансир” для полегшення праці від Moe Rezazadeh

Десять кілограмів заліза в руках протягом робочого дня - досить значне навантаження. А якщо інструмент ще й габаритний, "фехтування" ним загрожує не тільки втомою, а й травмами. Саме таким чином канадець Мо Резазаде (Moe Rezazadeh), що останні 18 років віддав стрижці зелених огорож, заробив розрив сухожилля в плечовому поясі.

Ця сумна подія, однак, підштовхнув його до винаходу. Тепер у нього за плечима не тільки гіркий досвід, але і система стримувань і противаг.

Резазаде — власник маленької компанії Tree & Shrub Insect Service в Орлеансе (Orleans). Мо і семеро співробітників заробляють художньою стрижкою кущів і дерев. Вдосталь намучившись з інструментом у витягнутих руках, Резазаде зрозумів, що йому потрібна незвичайна пила.

Нічого підходящого в магазинах Мо, як не дивно, не виявив. Довелося все робити самому, і на світ з’явився портативний тримач-балансир для інструменту (Portable Support Tool Balancer).

Завдяки створеному Резазаде пристрою до 95% ваги ручного інструменту перерозподіляється на корпус людини. Тим самим знімається навантаження на руки, плечі і полегшується робота з ланцюговими пилами, кущорізами, перфораторами, триммерами та іншими важкими інструментами.

На перший погляд від цього балансира одні зайві клопоти: поки начепиш спорядження, поки прикріпиш до тросу бензопилу, поки всі відрегулюєш під себе... Але по-старому швидше і простіше, якщо твоя мета підрівняти пару кущів перед будинком. Інша справа – живоплоти в десятки метрів завдовжки.

 


Однозначно, “різьбярі” кущів з Tree & Shrub з винаходу шефа не натішаться! Крім стрижки насаджень балансир полегшує роботу з лопатою. Звичайно, вага інструменту разом з грунтом людині все одно доводиться нести на собі, але цей тягар лягає на спину і навіть швидше на бедра.

“Інструментальний балансир” корисний з тієї ж причини, що і рюкзак. Нести речі в заплічній сумці незрівнянно легше, ніж на витягнутих руках: і вага рівномірно розподіляється, і центр ваги виявляється в правильному місці.

Ремонт, будівництво, садово-огородні роботи - все це потребує надійного ефективного інструменту, який можна по розумній ціні придбати в інтернет магазині http://bestinstrument.com.ua/. А ще тут ви знайдете широкий асортимент побутової , кліматичної техніки, силового обладнання, спецодягу і розхідних матеріалів.