Багатофункціональна кулькова ручка Multi-Tool Stylus Pen

Всі ми не раз бачили різноманітні багатофункціональні пристрої – від смартфонів, які суміщають в собі фотокамеру, телефон та різні органайзери, до швейцарських кишенькових ножиков з відкривачками, ножицями і викрутками. І здавалося б, вже нічим не здивувати, але американська компанія Monteverde це зробила – її інженери розробили кулькову ручку, яка об'єднала безліч корисних аксесуарів.

Мультиінтрумент, названий Multi-Tool Stylus Pen, доступний у двох варіантах – кулькової ручки і механічного олівця. В обох випадках крім “основного інструменту” тут присутні ще стилус для сенсорних дисплеїв (сумісний з усіма сучасними смартфонами і планшетами), двостороння викрутка, лінійка і рівень.

Щоб перетворити ручку в стилус останній знімається з верхньої частини і кріпиться на нижню. Викрутка ховається вгорі під стилусом, щоб нею скористатись – необхідно його зняти. До речі, викрутка двох видів: плоска і хрестоподібна – щоб змінити тип, треба вийняти і обернути біту. Ну а як користуватися вбудованими в мульти-ручку рівнем і лінійкою – і так зрозуміло.

Як бачимо, така функціональна ручка вже не здається якоюсь архаїчною в часи цифрових пристроїв. Правда ціна далеко не маленька і дорівнює ціні самого бюджетного смартфона. Так, купити Multi-Tool Stylus Pen можна на Amazon за чималі 40 доларів.

А дещо раніше той самий виробник представив дещо дешевший варіант, за 10 доларів. У ній крім пишучого стрижня є стилус для роботи, наприклад, з айфоном. Також в комплект входить червона лазерна указка, ультрафіолетовий ліхтарик (якому знайдуть застосування люди, які багато працюють з грошима, та й не тільки вони) і головний хіт - яскрава світлодіодна лампочка на гнучкому тримачі.



Підсвічування надає можливість робити записи навіть у повній темряві – немає необхідності включати настільну лампу або світло в кімнаті: світло від ручки (цікаво звучить, чи не правда?) можна направляти безпосередньо на текст. Природно, з тим же успіхом підсвічування можна використовувати і для читання.