Розумний дверний замок Ola зі сканером відбитків пальців

Як забезпечити надійний захист Вашого будинку? Можна поставити дуже дорогий замок, але нема гарантії, що його ніхто не зможе відкрити. Чи найняти охорону, але чи у кожної людини вистачить на це грошей?

А ще  - наставити купу відеокамер, але толку від знятого відео не буде, якщо зловмисник елементарно одягне маску. Якщо мова йдеться про котроль доступу і обліку робочого часу на підприємствах , то оптимальним варіантом стануть ефективні системи, запропоновані компанією АКБ, а по посиланню ви зможете детальніше про неї дізнатись.

Проект Ola створений, для того щоб захистити Ваш будинок ефективним і в теж час недорогим способом. Розумний дверний замок Ola оснащений сканером відбитків пальців, завдяки якому відкрити замок зможе тільки господар квартири. Здавалося б, дактилоскопічний сканер відбитків пальців – це дуже просте, і в теж час ефективне рішення, чому раніше ніхто до такого не додумався? Адже жоден злодій не зможе відкрити такий замок, на відміну від сучасних механізмів відомих світових виробників. Так і в плані комфорту зручніше використовувати саме такий замок, при цьому можна назавжди забути, що таке втрата ключів від квартири.

Працює Ola у зв’язці зі смартфоном через вбудований модуль Bluetooh 4.0. При першому використанні розумного замку, потрібно завантажити спеціальний додаток, який відсканує відбиток пальця і занесе дані в пам’ять замку. Якщо у квартирі живе не одна людина, то є можливість записувати в пам’ять пристрою кілька відбитків пальців, щоб всі члени Вашої родини могли легко відкрити вхідні двері.



Для відкриття дверей потрібно просто прикласти палець до спеціального сканера і якщо дані відбитка є в пам’яті, то Ви зможете відкрити двері. Ще одна корисна можливість – це встановлення певного інтервалу, наприклад 8:00 - 17:00, під час якого людина може відкривати замок. Ця можливість відмінно підійде для офісів різних компаній.

Так як в Ola не використовуються дроти, то живлення здійснюється за допомогою 3-х елементів типу АА, якщо вони раптом розрядяться, то в конструкції передбачена 1 запасна батарея типу ААА. Ну а, якщо і резервна батарея розрядиться, все одно не варто переживати, в пам’яті гаджета збережуться всі дані, а живлення можна подати через додатковий порт microUSB.

Розробники порахували, що одного заряду 3-х ААА батарей вистачить на більш ніж 30000 циклів відкриття/закриття дверей (приблизно 30раз/день), що відповідає приблизно 2 років активного використання дверного замка.