Перший iPhone з OLED-дисплеєм вийде вже в наступному році

Згідно з повідомленням від китайського інформаційного агентства Nikkei, Apple в даний час планує представити перший iPhone з дисплеєм OLED у 2017 році. Раніше ходили чутки, що компанія прагнула використати OLED-технологію до 2018 або 2019 році, але судячи з усього OLED iPhone ми побачимо уже в наступному році.

Apple, як повідомляється, намагалася домовитися з постачальниками дисплеїв Samsung і LG в грудні минулого року, щоб встановити часові рамки по збільшенню виробництва OLED дисплея, і побачити, чи можливо досягти достатньо високо рівня продуктивності, щоб постачати OLED iPhone до 2017 року, про що в той час повідомило Reuters.

Хоча в минулому говорилося, що Apple запустить iPhone спарений з OLED-дисплеєм, у якого буде нова вигнута форма, в цьому повідомленні стверджується, що, оскільки компанія прагне змінити дисплеї раніше, ніж очікувалося, це взагалі може не відбутися.

Зазвичай компанія щорічно змінює дизайн своїх пристроїв, і це означає, що після iPhone 7 випущеного в цьому році, ми побачимо багато в чому аналогічний iPhone 7s в наступному з незмінним дизайном. Для того щоб компенсувати відсутність змін в дизайні, Apple часто змінює компоненти пристрою, і ця зміна в даному випадку, може включати технологію дисплея. Ця логіка дещо складніша, проте, за повідомленнями, iPhone 7 буде мати практично такий же дизайн, як iPhone 6 і iPhone 6s.

Як стверджується в повідомленні, логіка Apple в спробі прискорити процес впровадження OLED iPhones полягає в активізації продажів пристрою. В даний час багато аналітиків стверджують, що компанія, можливо, досягла «вершини філософії iPhone», і таким чином шукає шляхи надихнути людей на більш часті оновлення і переключиться з конкуруючих платформ.

Що стосується переваг OLED-дисплеїв, в більшості випадків вони можуть бути тоншими LCD-технології і мати більш глибокі відтінки чорного кольору. На сьогоднішній день Apple використовує технологію OLED в Apple Watch, яка пропонує більш глибокі відтінки чорного для ефективного використання. OLED також має більшу потужність, ніж LCD і більш яскраві кольори.

Недавно стало известно, что известный предприниматель, руководитель ряда ведущих телекоммуникационных компаний  Анатолий Сморгонский вместе с другими крупными инвесторами инициировали создание холдинга Ambite, в состав которого войдут  А1 Системс, Revolta Engineering, Национальный центр интернета вещей. Каковы перспективы развития этого масштабного амбициозного проекта узнайте на страницах сайта a1-systems.com.