Кеди Vans для любителів фаст-фуду

Коли світ сходить з розуму від лабутенів, то це зовсім не означає, що іншого взуття в цьому світі не існує. Насправді, хорошого взуття дуже багато, просто воно не у всіх на слуху.

Стильний, яскравий і неповторний образ, який дарують, який дарують ванси, змусить людину відчути впевненість, насолоджуватися кожною миттю власного життя і здобути повну свободу!


Напевно, знайдуться “просунуті” люди, які знають, хто такі ванси і з чим їх їдять. Причому у даному конкретному випадку з кедами Vans їда є основною ідеєю.  Йдеться про нову колекцію Late Night, яка поєднує незмінну якість матеріалів і яскраві веселі принти. Кожен любитель поїсти знайде собі щось до смаку!

Серія включає в себе чотири моделі і присвячена фаст-фуду, а її назва (Late Night - Пізня ніч) нагадує про те, що всі ми любимо іноді ввечері з’їсти що-небудь шкідливе і смачне. Кеди Authentic випущені в декількох варіантах: з гамбургерами та картоплею-фрі і тако. Плюс створені спеціальні моделі Authentic для ласунів: вони прикрашені принтами із зображенням апетитних пончиків, кексів та печива “макаруни”.

Друга модель колекції Late Night - це сліпони, у них два варіанти забарвлень: на перший нанесений малюнок з скибочками піци Пепероні, а другий являє собою різнокольорові гамбургери з класичної чорно-білої клітиною - це відсилання до дизайну слипонов, в 1979 році принесли бренду Vans світову популярність.



Високі кеди SK8-Hi Reissue представлені в одному варіанті - як раз у вже згаданому поєднанні гамбургерів з чорно-білою кліткою. Таким чином Vans, навіть створюючи нову колекцію, зберігає частинку свого власного упізнаваного дизайну.

У колекції Late Night також доступні одяг, аксесуари і взуття в дитячих розмірах.



Взагалі, на сьогоднішній день Vans вважається однією з найбільш стильних, популярних і високоякісних американських торгових марок, які пропонують своїм шанувальникам дивовижне взуття, яке ідеально підходить для занять спортом або активним відпочинком. При цьому взуття і кеди Ванс припадуть до смаку тим, хто є справжнім поціновувачем стильною і комфортного повсякденної взуття, яке можна використовувати як для повсякденного носіння, так і для занять спортом у залі або на відкритому повітрі.