Підлога-пазл: оригінальна задумка Ангуса Хайнса

Пазл – це таке захоплення, яке на довгі години може перетворити дорослу, солідну людину у безтурботне наївне дитинча, якого не цікавить нічого іншого, крім іграшок, і інших розваг. А, щоб об'єднати це захоплення з чимось корисним для дому, можна змайтрувати собі в помешканні таку оригінальну підлогу, зібрану з пазла, як це зробив такий собі креативний, і, очевидно, закоханий до безтями в цю забаву американець Ангус Хайнс (Angus Hines).

Що не кажіть, а все-таки дорослі – це ті ж діти, просто вони мають більше років, грошей і можливостей. Ось взяти, приміром, пазли. Цьому захопленню всі віки покірні. За збиранням шматочків різних форм і розмірів можна побачити людей від двох років до ста двох років, від чорноробочих і продавців на ринку до солідних державних службовців і генеральних директорів транснаціональних корпорацій.

Але, все одно, дорослим людям за статусом як би не личить гратися. Якщо, звичайно, ці ігри не є чимось корисним для дому. Приміром, якщо пазл – це не просто пазл, а лінолеум або навіть паркет.

Ось таким чином американець Ангус Хайнс не довго думаючи, зробив у вигляді пазла підлогу в своєму приватному будинку в місті Карролтон в штаті Вірджинія. Уявіть, наскільки цікаво і захоплююче було займатися цим видом ремонту!



Звичайно, в будівельному супермаркеті такий незвичайний вид паркету, чи лінолеуму знайти неможливо. Тому Ангусу Хайнсу довелося замовити це покриття в спеціальній майстерні, де йому зробили пазли для підлоги з дубової фанери.

Так що тепер у будинку Хайнса знаходиться тепла і досить неординарна підлога, на яку приємно дивитися і дорослим, і дітям. А головне - що такого нема ні у сусідів, ні у інших мешканців міста, а можливо і у всій Америці!

А, якщо б такий тип покриття використовували б і всі інші люди на Землі, то його укладальникові можна було б взагалі не платити. Хіба ж потрібно платити гроші людям за те, що вони отримують задоволення, граючись?

Якісний, високохудожній лінолеум найрізноманітніших відтінків, фактури, товщини і ширини, а також інше покриття для підлоги по найкращій в Україні вартості пропонує інтернет магазин basests.com.