“Готель розбитих сердець” для безболісного розлучення

Якщо розлука є маленькою смертю (памятаєте відому пісню Пугачової?), то що тоді говорити про розлучення. Дана процедура, безсумнівно, проходить часто дуже болісно і важко для пари. Необхідно вирішувати цілу купу проблем, а це не може не сказатися вкрай негативно як на фізичному, так і на емоційному стані.

Насамперед, в таких ситуаціях потрібна професіональна психологічна допомога, і якщо ви зіткнулись з подібною ситуацією, раджу звернутись тут http://popovskyi.com.ua/ до практикуючого психолога і психотерапевта Олександра Поповського.

Найважчою частиною розлучення є розділ майна, доводиться проробити багато операцій для врегулювання процесу, але в цей момент, як правило, складно зробити все правильно і розібратися з думками.

Труднощі чекають і тих, хто не може вирішити проблему спільного житла, адже часто вся квартира просякнута спогадами, а тепер від цього доведеться відмовитися. Багатьом парам, які вступили на шлях розлучення, часом просто необхідний відпочинок. Навіть відвідування спа-салону може внести суттєві зміни. Але часто в метушні шлюборозлучного процесу просто не до цього.

Голландське агентство Heartbreak Hotel («Готель розбитих сердець»), назване на честь хіта Елвіса Преслі, запропонувало сімейним парам, які розчарувалися в шлюбі, незвичайну послугу - розлучитися протягом уїк-енду, проведеного в готелі.

Подружжя, які бажають розірвати шлюб, розміщують у різних номерах в готелях класу люкс на вибір в Голландії або Бельгії. У пропонований пакет послуг також включені витрати на юриста, фінансового консультанта, нотаріуса, ріелтера, який займеться продажем нерухомості, і навіть дитячого психолога на випадок, якщо у пари є неповнолітня дитина.

Заїхавши в готель ввечері в п’ятницю, або зранку в суботу, подружжя можуть підписати підготовлені документи про розлучення вже в неділю. Після цього компанія передає підписані папери в суд.

“Ідея полягає в тому, щоб дати подружній парі можливість безболісно розлучитися і не дратуючи один одного”, – пояснив представник компанії в Нідерландах Джим Хелфенс, додавши, що обоє повинні мати тверде рішення розлучитися, “а в іншому випадку запропонована концепція просто не спрацює”.

За все про все фірма Heartbreak Hotel бере 2,5 тисячі євро. А майбутні екс-супруги в цей час можуть насолоджуватися п’ятизірковим відпочинком і взагалі не думати про паперову рутину, яка зазвичай супроводжує шлюборозлучні процеси.