Чудова іграшка для дитячої творчості: 3D ручка 3Doodler Start

Малююча пластиком 3D ручка 3Doodler наробила в минулому році чимало шуму, виступивши в якості недорогого 3D принтера для тих, хто бажав випробувати можливості у своєрідному варіанті нового творчості – створення об'ємних пластикових фігурок незвичайним методом.

З тих пір 3D оригінальна ручка пережила кілька удосконалень і оновлень: на сьогоднішній день вона пропонується виробником у версії 3Doodler 2.0., також була відтворена в “кондитерському варіанті” Candy Craft Chocolate Pen – з можливістю малювати кольоровим шоколадом.

А днями з’явилося повідомлення про випуск безпечної версії 3Doodler Start, орієнтованої на використання дітьми 8-13 років. Вона дозволяє створювати власні творчі шедеври навіть першокласникам без нагляду дорослих. Особливістю дитячої версії 3Doodler стала відсутність зовні гарячого стрижня – головки, через яку виходить пластик і яка може стати причиною опіку при необережному використанні гаджета. У моделі 3Doodler Start такий стрижень прикритий спеціальним ковпачком, що запобігає подібному ризику.

Форма дитячої 3D ручки для малювання пластиком також помітно відрізняється від “дорослого” її варіанту: наділений розмірами 138 х 35 х 41 мм і вагою близько 91 гр вигнутий корпус виглядає більш масивним і округлим.

Дитяча ручка 3Doodler Start автономна і працює від акумулятора, одного заряду якого вистачає на 45 – 60 хвилин використання. Має одну швидкість при одній температурі плавлення. А в процесі роботи витрачає змінні стрижні з кольорового еко-пластика, що поставляються в невеликій кількості в комплекті з ручкою і доступний до придбання окремо.



Модель проста в роботі – її активація відбувається натисканням кнопки на корпусі, після чого спочатку включається червоний світлодіод, який повідомляє про процес нагріву пластикового стрижня. Через 40-60 секунд колір світлодіода змінюється – повідомляючи про готовність до роботи, і користувач може приступати до творчості – створюючи різні пластикові фігурки, які в процесі гри і тренування набувають все більш чіткі форми.

Створювані фігурки можуть бути самостійними – невеликий будиночок, машина чи людина. А можуть бути частиною вже існуючої іграшки з дерева, пластику або інших матеріалів: яку можна таким чином відновити і вдосконалити.


Що ж стосується можливості покупки дитячої 3D ручки для малювання пластиком 3Doodler Start – поки що це лише попереднє замовлення, з вартістю від $40 за комплект в онлайн-бутику розробників – американської компанії WobbleWorks.


Безліч чудових дитячих іграшок пропонує інтернет магазин http://toy-plus.com.ua/, тут є все як для захоплюючої гри, так і для повноцінного розвитку вашої дитини.