“Грошове” мило для азартних чистюль Money Soap

Перетворити мило в оригінальний подарунок, а миття – захоплюючий і азартний процес, спробували дизайнери американського бренду Virginia Candle Company. Саме вони представили незвичайний продукт: "грошове" мило Money Soap, що містить усередині кожного бруска запечатану капсулу з купюрою.

До речі, ідея цілком може бути використана рукодільницями, що виготовляють саморобне мило в подарунок друзям і знайомим. Такий подарунок стане ще більш незвичнішим і оригінальнішим, якщо грошове мило зробити непрозорим, як у випадку з Money Soap і, можливо, не попереджати про сюрприз. А щоб зроблене власноруч мило було запашним, безпечним, і добре виконувало свою основну функцію, тут пропонуються якісні компоненти для домашньої косметики.

Особливістю «грошового» мила є те, що купюри в ньому – справжнісінькі. А про їх номінал можна дізнатися, лише змиливши шматочок до середини і діставшись до заповітної капсули (звичайно, якщо виключити варіант “насильного виламування” бруска).

Азарт при купівлі та використанні Money Soap викликає те, що всередині може бути купюра в $1, $5, $10 або навіть $50: це ніяк не позначається на упаковці і не може бути з’ясовано заздалегідь. Таким чином, незвично оформлене мило є забавною лотереєю – і має шанси стати прибутковим подарунком другу чи родичу. Якість грошового мила також обіцяє бути чудовою: мило з купюрою анонсовано як зволожуюче (гліцеринове), запашне – з ароматом кавових зерен, призначене для миття рук і тіла дітьми і дорослими. Зовні брусок також виглядає цілком симпатично: напівпрозорий, приємного зеленого кольору.

Знайти оригінальне мило з доларовою купюрою всередині можна в онлайн-магазині виробника – компанії Virginia Candle, або у дилерських магазинах бренду. Воно випускається у вигляді стандартного прозоро-зеленого бруска і у формі каченяти, жовтого кольору.



Ціна грошового мила досить висока: вона становить $11 за будь-який з двох варіантів – прямокутний Money Soap, або каченяти Money Duck. Втім, слід пам’ятати, що в ціну закладено і елемент лотереї. Адже користувач у будь-якому випадку повертає собі частину витрачених грошей, чи то $1 або, якщо пощастить, і всі $50!