Модні чоботи-шкарпетки Sock ankle boots від Vetements

Ультрамодні колись чоботи-панчохи сьогодні призабуті більшістю дизайнерів: хорошу модель такого взуття зараз практично неможливо купити. Однак іноді з"являється гідна уваги ідея, і втілюється в новій інтерпретації, наприклад, в оригінальному варіанті чобіт-панчохів, або в оновленій версії, як це зробили майстри французького модного бренду Vetements.

Чоботи шкарпетки: саме так можна перекласти назву однієї з нових моделей жіночого взуття Sock ankle boots від бренду Vetements. Воно втілює в своєму дизайні саме цю назву: взуття виконано у вигляді високих шкарпеток з широкою гумкою по краю, з щільного еластичного текстилю, з написом Vetements прямо під гумкою, і на щільній зігнутій підошві. Більше того – оригінальні чоботи-шкарпетки наділені високим каблуком-шпилькою, який дизайнери бренду Vetements просто не змогли зробити звичайним і нудним, виготовивши його у формі знаменитої запальнички BIC, і представивши все це в своєрідних колірних поєднаннях.

Ну, навіть не знаю, як оцінять наші модниці таке незвичне рішення, а ось широкий асортимент стильного взуття з магазину https://sandalino.ua точно припаде їм до душі!

Весняно-літня колекція SS16 від Vetements включила в себе чоботи-шкарпетки в чорному дизайні з білою обробкою гумки і білим написом під нею, з блакитним кольором підборів-запальничок, а також світло-блакитні чоботи-шкарпетки Sock ankle boots з жовтим каблуком-запальничкою.



Дизайнери рекомендують носити оригінальний варіант взуття з укороченими брюками або спідницею, щоб оточуючі могли повною мірою оцінити оригінальну модель. Що ж стосується можливості покупки Sock ankle boots від Vetements – чоботи-шкарпетки повинні надійти у продаж вже найближчим часом в онлайн-бутік MatchesFashion та інші дилерські точки продажів модного бренду з цінником 990 євро за пару.

Ну а ми в завершення відзначимо, що шкарпетки і їх інтерпретації не перший раз пропонуються в якості вуличного взуття. Подібну ідею в спортивному варіанті ми могли оцінити в моделі FreeYourFeet, пропонованої для ранкової пробіжки та занять на свіжому повітрі. А дизайнери Showers Pass випустили вологонепроникні шкарпетки, які можна використовувати як для прогулянки босоніж, так і з похідним взуттям, яка ризикує промокнути в негоду. Цікаво, які ще варіанти шкарпеток ми зможе оцінити найближчим часом?