Radiate: футболка, в якій приємно потіти

Людське тіло – дивовижний і майже досконалий механізм. При фізичних навантаженнях воно прагне досягти максимальної продуктивності: розширюються вени, здуваються м'язи, прискорюється метаболізм і виділяється тепло. Це саме тепло, що виділяється, може служити індикатором старанності роботи в спортзалі. Саме на цьому і зосередилася молода компанія Radiate Athletics.

Radiate – це футболка спеціально для тих, хто досить часто буває в спортзалі і не упускає можливості потренуватися. В основі футболки спеціальна тканина, здатна змінювати колір під впливом різних умов. Мова йде в першу чергу про кількість тепла, яке виділяє певна група м’язів людського тіла. Коли Radiate відчуває активність і нагрівання, то починає інакше відбивати світло, через що деякі області футболки змінюють свій колір.

Виглядає це досить незвично, так що назва повністю себе виправдовує. Спочатку творці опублікували графічні матеріали, на яких можна було побачити, як саме футболка реагує на навантаження. Треба визнати, що в реальності індикація м’язів виглядає не настільки вражаюче, але все одно досить очевидна. Логічно, що справжньому спортсмену не потрібно дізнаватися від футболки, які саме м’язи він зараз навантажує, для цього є тренер.

При цьому не можна не зазначити дуже оригінальний дизайн футболки, а також стандартні для спортивного одягу функції. Вона дуже щільно прилягає до тіла, зберігає тепло і відводить вологу. Світлова індикація м’язів виглядає швидше доповненням до цього набору.

Футболка повинна сподобатися всім тим, хто хоча б час від часу відвідує спортивні зали або хоче подарувати своєму другові особливий подарунок, нагадавши тим самим про необхідність занять спортом.



Проект зумів зібрати півмільйона доларів на Kickstarter ще в квітні минулого року. В подальшому були певні затримки з початком виробництва і реалізацією всіх заявлених функцій. Не дивлячись на це розсилати перші примірники Radiate почали вже в жовтні 2015 року. Першими свої футболки отримали ті, хто підтримав проект відразу після запуску.

Взагалі, засновники компанії розповіли, що присвятили три роки на розробку продукту. Перші футболки фарбувалися на кухні в каструлі для варіння спагетті. Зараз у розпорядженні компанії вже професійне обладнання, хороше знання тканин і вдосконалена формула термохромного чорнила.


Опасайтесь подделок, заказывайте на официальном сайте средство от потливости http://drydry.ua/product/drydry/, антиперспирант DRYDRY дарит радость свежести, и хорошего настроения 24 часа в сутки!