В Ізраїлі винайшли дитяче автокрісло, яке поміщається в кишеню

Компактне автокрісло для дитини — мрія для батьків. Втім, віднедавно це вже майже реальність, яку втілює ізраїльська стартап-компанія Carfoldio.

Отож, більшість батьків тепер можуть зітхнути з полегшенням, адже ізраїльська компанія Carfoldio розробила найкомпактніше на сьогоднішній день дитяче автокрісло у світі — Mifold. Крісло призначене для дітей 4-12 років. Головна його особливість в тому, що воно займає місце в 10 разів менше звичайного об’єму. Mifold являє собою переносне дитяче сидіння, яке опускає автомобільний ремінь безпеки на необхідний рівень дитини і надійно утримує малюка.

Зараз сидіння Mifold збирає кошти в рамках краудфандингової кампанії на інвестиційному майданчику Indiegogo. На даний момент проект вже встиг зібрати $750 000 інвестицій. Ціна цього пристрою дорівнює $39, і його вже сьогодні можна завчасно замовити для отримання в травні поточного року.

А якщо вам дитяче автокрісло потрібно вже зараз, раджу тут http://www.megamama.com.ua/sport-i-otdyh/avtokresla/ ознайомитись з чудовими пропозиціями від інтернет магазину «Мегамама».



В чому ж суть конструкції? Як правило, дитячі крісла сконструйовані таким способом, що потрібно піднімати малюка до рівня дорослої людини, щоб нормально зафіксувати його ременем безпеки. Однак подібні сидіння досить громіздкі, тому батьки часто перевозять їх в одному автомобілі. Інноваційна розробка Mifold наочно показує, що дитяче сидіння може мати зовсім іншу, прогресивну концепцію.

Спочатку дане пристосування кладуть на стандартне автомобільне крісло так, щоб малюк міг сісти на нього. Після цього ремені безпеки закріплюються на дитячому сидінні за допомогою трьох напрямних. Причому, вони фіксуються таким способом, щоб дитина відчувала себе комфортно в автомобілі і ремінь не стискав їй живіт або шию, але при цьому стійко тримав тіло малюка на рівні плечей і стегон.



Варто відзначити, що Mifold є дуже компактним розкладним сидінням, яке без проблем вміститься навіть у звичайному шкільному рюкзаку, що дозволить дитині постійно бути захищеним під час руху на будь-якому автомобілі, в якому йому знадобиться їхати.