Jupiter IO — електронна сигарета в смартфоні

Клас електронних сигарет набирає популярність. Поки немає однозначного висновку про ступінь шкоди їх куріння, багато переходять зі звичайних нікотинових сигарет на електронні. За форматом їх уже досить багато: від звичайних циліндриків, до конструктивно складних power-банок з соплом сигарети.

Ще далі пішли хлопці з американської компанії Human Healt Organization. Підрозділ Vaporcade, що займається випуском електронних сигарет, сигар і кави, запропонувала гібридний варіант смартфона і електро-сигарети.



Jupiter IO має 5,3-дюймовий екран, працює на старенькій Android KitKat 4.4. У нього два акумулятори — для смартфона (повинно вистачити на 16 годин роботи) і сигарети. Фірмовий інстальований додаток відстежує частоту використання та управління модулем електронної сигарети. До речі, досить корисно, так як в силу приємних смакових відчуттів, частота куріння різко зростає, а відповідно і кількість споживаної суміші.

Купити електронну сигарету — смартфон Jupiter IO можна буде у двох варіантах: з 3G за $299 або модулем LTE за $499. Курильні картриджі пропонуються за $15. Традиційно вони є всіх популярних смаків.

А тут  http://gvape.com.ua/startovye-nabory/ ви зможете придбати якісні стартові набори електронних сигарет.