Львівська майстерня шоколаду - солодка казка у Місті Лева

Важко уявити древній і прекрасний Львів без таких речей як кава і шоколад. Про львівські кав"ярні ходять легенди, але якщо будете тут, то обов'язково відвідайте чарівне місце під назвою "Львівська Майстерня Шоколаду". Це місце, що розташоване в центрі міста вас по-справжньому вразить. Це - дивовижна казка, справжній рай для всіх любителів солоденького! Тут роблять неймовірно смачний і оригінальний шоколад ручної роботи

Цікаві, захоплюючі тури до Львова пропонує  компанія „Молодіжний туризм“, детальніше про екскурсійні маршрути, додаткові послуги, ціни дізнайтесь на сайті  mtourism.com.ua.

Майстерня має два поверхи, на першому розташоване кафе, а на другому магазинчик, заходячи в який очі просто розбігаються від величезної кількості шоколаду! Тут є все, що душі завгодно - і всілякі цукерки, і різні плитки шоколаду, гарячий шоколад, шоколад з запашним перцем, шоколад з м’ятою. На прилавках лежать масивні товсті шматки справжнього шоколаду, різні фігурки, леви, ведмеді з шоколаду, є навіть шоколадний замок, точна зменшена копія одного з замків львівської “золотої підкови”. А тепер уявіть собі, який тут аромат!


Взагалі, своїми шоколадними традиціями місто відоме давно, і не тільки в Україні. Львівська майстерня шоколаду відкрилася у серпні 2009 року і стала популярним закладом у жителів і гостей міста. Різноманітність цукерок і інших солодких виробів у майстерні вражає навіть найдосвідченіших ласунів. Судіть самі, 42 види цукерок, з них 16 видів трюфелів. Є продукція з марципанів, представлена у 12 видах.


Всі цукерки готують за авторськими рецептами із застосуванням різного шоколаду. Деякі назви для цукерок, в шоколадній майстерні, взяті з епохи середньовіччя, коли Львів був під владою Австро-Угорщини. Кавова Фрайда, Кайзервальд, Лемберг, Франц Йосип, Фрау Рузя, Віденський трюфель та ін Всі цукерки зроблені з високоякісного бельгійського шоколаду. У львівській майстерні-магазині безліч виробів з шоколаду: картини, статуетки і різні подарункові набори. Правда зберігати такі шоколадні витвори більше місяця не рекомендується. Тут же продається «Львівська кава» в подарунковій упаковці.


До Дня святого Валентина можна придбати в подарунок шоколадне серце або туфельку для коханої. Великою популярністю таке серце користується у неречених. На їх прохання всередину заливається обручка і вже потім щасливий володар шоколадного серця робить пропозицію своїй коханій. Правда романтично?

В шоколадній майстерні можна придбати керамічні кулони та сережки у вигляді шоколадних цукерок. Це мабуть єдина продукція в майстерні, яка може зберігатися вічно, у всякому разу так запевняє персонал закладу.