Sliden’Joy зробить ваш ноутбук втричі ергономічнішим

Раніше робилося багато спроб додати додатковий дисплей в мобільні комп'ютери, на кшталт ноутбуків з двома екранами або додатковими дисплеями з планшетів. Але ці спроби не набули популярності через великі габарити і значну зайву вагу, що заважало мобільності ноутбука.

А бельгійський “стартап” почав збір коштів на Kickstarter для випуску Sliden’Joy, пристрою, який може додати один або два 13, 15 або 17-дюймових Full HD-дисплея, досить тонких і легких щоб це не заважало брати ноутбук з собою.

Дисплеї, які можуть працювати і з Mac, і з ПК, можуть розвертатися на 180 градусів на алюмінієвих петлях, і зможуть подвоїти або потроїти робочий простір. Це зручно для офісної роботи, при проведенні ділових зустрічей, роботи з мультимедіа, а також для більш вражаючого ігрового процесу.

Користувачам потрібно буде тільки закріпити Sliden’Joy на задній частині верхньої кришки ноутбука, висунути з нього додатковий монітор (або два), і підключити пристрій до ноутбука за допомогою одного USB 3.0, або двох USB 2.0 портів.



Показаний розробниками прототип повністю функціональний, але петлі та інші компоненти ще перебувають у стадії доопрацювання, тому у пристрої на зображеннях петлі та інші частини виконані з допомогою 3D-друку з пластику, а не з алюмінію.

Кінцеву вагу і товщину поки назвати неможливо, так як вони будуть залежати від матеріалів корпусу і компонентів. Але представлений прототип має товщину всього 1.7 см, у версії з двома додатковими дисплеями, а модель, яка з’явиться у продажу, повинна бути ще тоншою.

Компанія зі збору коштів Sliden’Joy на Kickstarter вже розпочалася. На даний момент пристрій доступний у варіантах з 13, 15 і 17 дюймами по діагоналі. Спочатку їх ціна змінюватися не буде, і модель з одним додатковим екраном обійдеться в €199, а за два екрани треба буде викласти €299. Ще можна вибрати різну обробку корпусу, включаючи дерево, углеволокно, шкіру і алькантару, правда деякі матеріали доступні тільки за додаткову плату.

Якщо все піде за планом, то поставки продукту розпочнуться протягом цього року, швидше за все до новорічних свят.

Вашій увазі потужний ультратонкий елегантний ноутбук razer blade stelth з діагоналлю 12.5”, і швидким процесором – справжня мрія для геймера!