Свіжий тренд: хуліганські джинси step hem jeans

Тренди - це стихійне явище. Подібно погоді, на них не можна вплинути, але можна спрогнозувати. Не терпиться дізнатися, які зараз наймодніші джинси? Тоді зустрічайте - джинси сезону step hem jeans.

Втомилася від відворотів на джинсах? Більше не потрібно шукати на youtube способи як правильно підкочувати джинси. Step hem jeans - це джинси з нерівно обрізаними краями. І чим більше недбало звисаючих ниток, тим модніше. Зобов’язані ми появою цьому віянню дизайнеру бренду Vetements, Демні Гвасалія. Ні для кого не секрет, що вплив цього бренду на модний світ колосальний!

Джинси абсолютно будь-якого фасону ідеально доповнюються бахромою і обірваними нитками. Це можуть бути як скінні, бойфренди, mom fit, “сигарети”, двоколірні джинси і навіть фасон кльош. Такими джинсами легко можна «спростити» елегантний образ з туфлями на шпильці і заправленою широкою сорочкою. Додайте витончену сумочку і успіх забезпечений!

Мода на поєднання елементів одягу звичного для офісу з ультра модними джинсами просто змушує на нескінченну кількість експериментів. Але також добре вони підходять і під більш хуліганські і сміливі луки. Грубі черевики або туфлі в чоловічому стилі дивно гармонійно виглядають з джинсами з нерівним краєм. Але найбільш витончене і жіночне взуття на високому каблуці дає той необхідний контраст, за що ми так любимо вуличну моду.

Багато зірок вже віддали перевагу цьому новомодному фасону. Наприклад, ікона стилю Дженна Лайонс, відома завдяки своєму витонченому смаку, носить завужені джинси з нерівними краями з туфлями на підборах і піджаком в паєтках в поєднанні зі звичайною білою сорочкою.

І якщо Step hem jeans стали справжнім популярним трендом, то інші новинки фешн-індустрії не можуть похвалитися навіть приблизним успіхом. Зокрема, Topshop на початку березня презентував весняну колекцію 2017. З усіх представлених моделей, які увійшли до лінійку, шанувальники бренду звернули особливу увагу на джинси з прозорими колінами.

Втім, потенційним клієнтам ця модель зовсім не сподобалася. Вони не тільки обурені зовнішнім виглядом “маминих джинсів з прозорими колінами”, але і ціною, яка, на їх думку, сильно завищена. Одна пара таких штанів коштує 49 фунтів у Великобританії і 95 доларів в інших країнах. Своє обурення “топшопівці” виплеснули в соцмережі, публікуючи фотографії зі злісними коментарями в бік джинсів-невдах.

https://brandcod.com.ua/