Танішк Абраам - наймолодший випускник коледжу в історії США

Цей хлопчик став наймолодшим випускником престижного American River College в Сакраменто (Sacramento) у 2015-му і, ймовірно, наймолодшим випускником коледжу в США. 'Не така це вже й велика справа для мене', – заявив американець Танішк Абраам, котрий закінчив навчання у колежі у віці 11 років.

Обдарований надздібностями хлопчик вивчав три дисципліни – математику, природничі науки та іноземну мову. Таким чином, він заробив три з чотирьох можливих вчених ступенів коледжу Сакраменто.

Він розповів, що сидіти поруч в аудиторії зі студентами, які в два рази старші, було для нього більшим випробуванням, ніж власне навчання. Деякі з 1800 випускників і інші студенти коледжу буквально ‘жахали’ своїм виглядом Абраама.

З іншого боку, велика частина студентів залишилася задоволена тим, що поруч з ними перебував такий юний талант.

‘Багато насправді були щасливі від того, що в їхній групі була дитина’, – заявив Танішк.

Що стосується батьків вундеркінда, вони поводяться досить стримано, не виявляючи особливого подиву з приводу досягнень Абраама. Пояснення було простим.

‘Навіть у дитячому садку наш син випереджав інших на кілька років. Він просто пішов звідти’, – заявила Таджи Абраам, мама випускника.

Танішк став зіркою новин ще в минулому році, коли у віці 10 років закінчив середню школу – на вісім років раніше, ніж більшість американців. Він знаходився на домашньому навчанні, тому що йому було нудно в школі.

Його мати, володарка ступеня доктора філософії, сама займалася навчанням сина. Черпати знання йому також допомагали заняття в American River College, який він відвідував з 7-річного віку.

Батько Абраама, Біжу – інженер-програміст, випускник Корнельського університету (Cornell University) і володар вищого бала з математики по тесту на перевірку академічних здібностей. Біжу заявив: ‘Мій син получився розумним малим’.

У чотирирічному віці, Танішк приєднався до групи ‘Mensa International’, куди вступають люди з рівнем інтелекту, що перевищує середнє значення. Таких обдарованих людей приблизно 2% від загального числа.



Сестра хлопчика, 9-річна Тіара, крім володіння чудовим голосом, також потрапила до групи ‘Mensa International’. Сьогодні вона також отримує знання American River College.

Розпланувавши свій час на найближче майбутнє, Абраам влітку збирається пройти навчальний курс ‘Математичний аналіз – II’, а після відпочити з сім’єю.

А що в довгостроковій перспективі? Відповідаючи на це питання, Танішк напівжартома згадав про кар’єру лікаря, медичного дослідника і президента Сполучених Штатів.

Зачем забивать голову ненужной информацией, которая, скорее всего, никогда не пригодиться, “париться” денно и нощно над толстыми учебниками, гробить свое время и силы, если можно просто заказать дипломную работу в центре “KURSOVIKS”, и путь в светлое будущее с перспективной работой открыт!