10 англомовних підкастів для ефективного підприємництва

Знання іноземної мови, зокрема англійської, на сьогоднішній день є практично необхідністю, особливо коли йдеться мова про якісне навчання. Все більшої ролі воно набуває і у сфері підприємництва, адже Україна грунтовно і безповоротно взяла курс на євроінтеграцію, а без знання мови у цій стуації як то кажуть "ні туди, ні сюди".

Як швидко, без переплат і лишньої головної болі відкрити власний бізнес? Самотужки з цим справитись буде важко, потрібен професійний підхід. Тому ось тут http://tov.kiev.ua/reg/registracija-ooo.html раджу ознайомитись з діяльністю юридичної компанії «ТОВ КИЕВ». Досвідчені фахівці гарантують відкриття ТОВ за 5-7 робочих днів.

Якось ми вже говорили про підкасти (аудіопрограми), які допомагають розвивати знання англійської мови, то в цей поговоримо про англомовні підкасти для підприємців.

1. All In: Elevating Your Leadership Game — підкаст для тих, хто цікавиться бізнесом у сфері PR і зовнішніх комунікацій. Менеджери, піарники, консультанти з медіа-комунікацій — всі ці категорії трудівників PR-сфери входять у число потенційних слухачів.

2. As Told by Nomads — підкаст, який веде спеціаліст по цифровому маркетингу Тайо Роксон. Буде корисний тим, хто цікавиться сучасним маркетингом і просуванням проектів в Інтернеті.

3. John Lee Dumas’ Entrepreneur on Fire — хороший вибір для молодих підприємців, які хочуть навчатися у бізнесі кожен день. Нові випуски виходять 7 днів в тиждень, в кожному випуску звучать розповіді і різні інтерв’ю з підприємцями, які самі зуміли з’ясувати, що потрібно для масштабування їх бізнесу.

4. This is Your Life — лідерство та ефективність менеджменту входять в основну тематику цього підкасту, а також підвищення піар-навичок.

5. Learning with Leslie — вивчення підприємництва з базових основ разом з Леслі Семюель.

6. Smart Passive Income — присвячений пошуку пасивних джерел доходу, розвитку навичок маркетингу і ведення блогів, користується популярністю серед бізнесменів-початківців.

7. Social Triggers Insider — підкаст для тих, у кого виникли проблеми з рівнем продажів і оптимізацією онлайн-конверсії.

8. Ambitious Entrepreneur Show — у цьому підкасті рекомендують корисні інструменти і дають експрес-рекомендації для тих, хто хоче розвинути свою справу, використовуючи можливості сучасного Інтернету.

9. The Entrepreneur Effect — історії про те, як від простої концепції перейти до стратегічного планування і реалізації своїх бізнес-ідей.

10. The New Business Podcast — підкаст Кріса Дакера про те, звідки взяти ідеї для нового бізнесу та набір інструментів, що слід використовувати для відкриття власної справи. Досить знайти платформу серед безлічі підходящих — і як слід попрацювати.