Oyasumi – інноваційний засіб для боротьби зі зморшками

Кожну жінку хвилює і лякає думка про неминуче старіння. Бояться цього нерозумно, оскільки воно все одно настане, проте це цілком нормально, адже всі ми хочемо бути красивими вічно. Головне не впадати в крайнощі і не засмучуватися.

Тим більше в наш час високих технологій з’явилася величезна кількість всіляких способів і засобів подовження молодості, починаючи від використання апарату для підтяжки обличчя і закінчуючи різними кремами. Та й традиційні «бабусині» рецепти ніхто не відміняв.

Не відстають у питанні боротьби зі старінням і японці. Не так давно вони представили до уваги покупців нове антивіковий засіб – нічну пов’язку проти зморшок.

Незвичайний винахід по боротьбі зі зморшками на обличчі було представлено на японському сайті Japantrendshop. На ньому завжди є що подивитися і чому здивуватися. Цей інноваційний японський засіб, розроблений місцевими експертами, діє в той час, поки ви спите, що дуже зручно. Назвали новинку Oyasumi.

Oyasumi – це силіконова пов’язка, яка надівається на чоло. За запевненням розробників, вона абсолютно комфортна, тому її застосування ніяк не вплине на якість сну. Пов’язка досить м’яка, але, незважаючи на це, вона трохи «розтягує» шкіру між бровами, таким чином, діючи на розгладження дрібних зморшок. З внутрішньої сторони антивікової пов’язки є інфрачервоні точки, вони призначені для розігрівання шкіри. Одночасно з усім цим діють силікон і гіалоуранова кислота, що входять до складу Oyasumi . Вони зволожують шкіру. В результаті получається максимально ефективний потрійний ефект для омолодження в нічний час доби.



Пов’язка Oyasumi здатна розтягуватися на 54-59 см. До складу її входять силікон, нейлон і поліуретан. Мінус поки в тому, що дію диво-пов’язки зможуть оцінити найближчим часом тільки мешканки Японії.

До речі це не перша подібна розробка японських дослідників у сфері антивікової косметології. Дещо раніше винахідники представили антивіковий масажер для губ, здатний розгладжує мімічні зморшки в області рота. По відгукам, такий гаджет дійсно робить обличчя красивішим і молодшим.

Вашему вниманию новый каталог Орифлейм, где вы найдете замечательную натуральную эффективную косметику, а также парфюмерию. Здесь же представлены ценные советы специалистов по подбору и особенностям использования этих средств.