Вінілові наклейки: як вдихнути нове життя в старий інтер’єр

Психологи стверджують, що багато позитивних подій відбуваються в житті людей після деяких перетворень. Звичайно, настрій змінюється в кращу сторону після зміни іміджу. Але, виявляється, для досягнення успіху в будь-якій сфері не менш важливі і зміни в житловому просторі. Досить внести в інтер'єр щось нове з допомогою доступних засобів. Наприклад, самоклеючих стікерів з вінілової плівки з звичайним або 3D зображенням.

Їх застосування дозволяє декорувати будь-яке приміщення квартири швидко і недорого. Готові зображення можна придбати в будівельних або інтернет-магазинах. Малюнки бувають кольорові і однотонні, графічні. Їх асортимент величезний, працювати зі стікерами просто і цікаво. А в результаті - чудесним чином перетворений інтер’єр!

Наносять наклейки на гладку поверхню. Це можуть бути стіни, покриті акриловою фарбою або шпалерами (не паперовими), скляні, дерев’яні та металеві поверхні, меблеві фасади, кахельна плитка.

Ідея декорувати вініловими наклейками різні поверхні належить французьким дизайнерам і “на ура” прийнята в багатьох країнах, у тому числі і в Україні. Різноманітна тематика зображень на стікерах, що швидко увійшли в моду, дозволяє вибрати відповідний до конкретного інтер’єру малюнок.

Не знаєте, чим прикрасити порожню після закінчення ремонту стіну? Наклейте монохромний малюнок і безликий простір знайде свій “характер”!



Гарні стікери для декорування дитячих кімнат. Малюки будуть у захваті від зображень героїв улюблених мультиків. Наклейка у вигляді грифельної дошки - чудова можливість малювати крейдою на стінах без побоювання викликати незадоволення батьків. Стікери-рамки можуть стати обрамленням для дитячих малюнків і займуть місце в галереї творчості малолітніх художників.



Термін служби самоклеючих декоративних стікерів - сім років. Але можливість їх легкої зміни дозволяє часто міняти вініловий декор. Для демонтажу вінілові наклейки гріють побутовим феном і знімають. Поверхня при цьому не страждає. Стікери використовують не тільки на вертикальних поверхнях. Їх наклеюють ще й на підлогу і стелю.



За допомогою вінілових наклейок можна створити домашній інтер’єр в етнічному, футуристичному, романтичному, чи в іншому стилі і за кілька годин “переміститися” з однієї точки земної кулі в іншу, не виходячи зі своєї оселі!



Прийшов час ремонту, а з ним – і головна біль, як з цим усім справитись швидко, без проблем, лишніх переплат, а головне – щоб кінцевий результат приніс задоволення. Без сумніву, таку важливу справу варто довірити професіоналам, ось тут http://yut-komfort.kiev.ua/ замовляйте послуги ремонту, і ваша оселя засіяє по новому на радість вам, і заздрість оточуючих!