Хеді Ламарр - винахідник, і зірка першого еротичного фільму

Хеді Ламарр - справжній феномен 20 століття, жінка, яка була страшенно приваблива і надзвичайно розумна. Вона прославилася як перша актриса, яка вирішила зіграти оголеною в кінострічці з промовистою назвою "Екстаз". А в історичні хроніки потрапила як винахідник технології "стрибаючих частот", що застосовується донині в різних сферах від мобільної до Wi-Fi-зв'язку.

Історія життя Хедвіги Єви Марії Кыслер (справжнє ім’я актриси) - дивовижна і захоплююча. Вона народилася у Відні, зростала неспокійною дитиною і в 16 років прийняла рішення піти з дому, встигнувши до цього моменту закінчити театральну школу, успішно пройшла кінопроби і почала зніматися. Дівчині було всього 19 років, коли вона отримала пропозицію знятися в еротичному фільмі, що отримав назву “Екстаз”. Сцена, в якій актриса постає перед глядачами голою під час купання в озері, увійшла в історію, оскільки до цього подібних фривольностей собі ніхто не дозволяв.

У чарівної Хедвіги тут же з’явилися сотні шанувальників. Незважаючи на те, що показ фільму був заборонений в деяких країнах, слава про сміливу звабницю розлетілася по країні. Австрійський мільйонер Фріц Мандл запалився любов’ю до Хедвіги і зробив їй пропозицію. Шлюб тривав недовго, але став доленосним для дівчини. Чоловік-ревнивець забороняв їй продовжувати зйомки, і від нудьги вона стала займатися самоосвітою, а на дозвіллі відвідувати його фабрику, де найкращі уми працювали над розробкою керованих торпед. За 4 роки шлюбу Хедвіга обертається у вищих колах, знайомиться з Гітлером і Муссоліні... Але найголовніше - вона розуміє, що не любить чоловіка і жадає займатися акторською діяльністю.



Втікши з маєтку чоловіка, вона відправляється в Америку, мабуть, розуміла, що Європа перебувала на порозі війни. Щоб отримати ролі за океаном, вона бере творчий псевдонім Хеді Ламарр (аж надто резонансним виявився “Екстаз”).

Хеді зробила блискучу кар’єру в Голлівуді, а заодно і запатентувала секретну систему зв’язку. Вона сама її розробила, чи це були ідеї когось із працівників Мандла, достеменно невідомо. Цікаво, що нагороду за свій винахід Ламарр отримала тільки в 1997 році у віці 83 років.



Приглашаем посетить  одесский мужской клуб «Флирт», где вас ожидает приятная непринужденная атмосфера, бар с разнообразными напитками и вкусностями, зажигательная  потрясающее эротическое шоу в исполнении очаровательных профессиональных танцовщиц.