Коржик з Вулиці Сезам знявся в рекламі iPhone 6s

16 березня Apple запустила милий рекламний ролик iPhone 6s, в якому взяла участь справжня знаменитість— Коржик з Вулиці Сезам (Cookie Monster). За сюжетом, герой не може дочекатися, коли приготується улюблене печиво, і розважається як може.

На кухонному столі Коржика лежить остання модель iPhone, користувачі якої можуть активувати Siri за допомогою голосових команд. Герой дитячого серіалу запускає таймер, і слухає пісні зі списку «очікування».

У новому ролику Siri відмінно розуміє незвичайний акцент “печенькового монстра” і з легкістю виконує його прохання. Враховуючи, що Siri не завжди добре розбирає багато іноземних акцентів, складно повірити в успіх нового промо-відео. Тим не менш, це забавний, безтурботний рекламний ролик з відомим героєм, який розбавив низку мегазірок, котрих Apple зазвичай привертає до зйомок реклами.


До речі, згідно повідомлення агентства Bloomberg, днями корпорація Apple розіслала експертам і журналістам запрошення на презентацію своїх нових продуктів, яка відбудеться 21 березня в каліфорнійському місті Купертіно, де базується штаб-квартирі корпорації, .

На цьому заході Apple представить оновлений iPhone з екраном розміром 4 дюйми, розповіли джерела агентства. Цей зменшений iPhone схожий з моделлю iPhone 5s, що з’явилася на ринку в 2013 році, але має більш сучасну начинку, в тому числі швидкісний процесор A9, використовуваний в даний час в моделях iPhone 6s.

Новий смартфон буде представлений в золотому, рожевому, сріблястому і сірому кольорових варіантах. Деякі джерела припускають, що його вартість в США може скласти $450.