Агресивний спорткар справив фурор на Женевському автосалоні

Під завісу Женевського автосалону німецький автовиробник спортивних автомобілів порадував публіку новим розкішним спортивним автомобілем. Представлена новинка агресивного дизайну запам'ятається Женеві надовго!

На сайті http://xn—80aesanne5a6j.com.ua/ ви знайдете широкий вибір автозапчастин, інструменту і обладнання для СТО, автохімія, а також інші якісні автомобільні аксесуари.

Женевський автосалон вважається одним з найбільш важливих подій для автовиробників і автолюбителів з усього світу. Кращого місця для того, щоб «блиснути» новинками і концептами, і при цьому залишитися непоміченим, для автовиробників сьогодні просто немає.

Саме тому Женева 2016 була особлива важлива для творців нового суперкара Gumpert Apollo. Автомобіль німецької компанії Gumpert Sportwagenmanufaktur має всі шанси стати новим словом у лінійці спорткарів. Виробник підкреслює, що автомобіль Gumpert Apollo – це не «еволюційний», а принципово новий продукт компанії.



Перше, що кидається в очі при погляді на Gumpert Apollo - дизайн. Форми машини гострі і витончені, автомобіль нагадує стрілу або акулу. Сумніватися в аеродинаміці кузова не доводиться – вона, згідно з тестами, дійсно на дуже високому рівні. Варто пояснити, що в цьому відношенні Gumpert Apollo зробив якісний крок в сторону, так як усі попередні йому машини компанії були куди більш «важкими».



Працює автомобіль на 4.0-літровому V8 двигуні виробництва Audi. Потужність «движка» 986 кінських сил і 735 кВт. Все це в купі з високою аеродинамікою машини дає непогані показники по швидкості. Так, до 100 км\год спорткар добереться за 2.9 секунди, а до 200 км\год вже за 8.8 секунд. Максимальна швидкість руху при цьому складе 360 км\год.

На презентації автомобіля його виробники також згадали про те, що в Gumpert Apollo була істотно оптимізовано економія палива, проте точних цифр витрати так і не було наведено.