Перший фітнес-трекер Nike: багато функцій в одному браслеті

Відомий продуцент спортивного одягу компанія Nike вирішила в століття високих технологій розширити асортимент своєї продукції і випустила перший у своїй історії фітнес-трекер.

Чоловічі і жіночі кросівки, одяг, спортивне харчування, товари для спорту і активного відпочинку, і багато іншого купляйте на http://vse-est.net/, якість найвища, ціни найкращі.

З недавніх пір Nike всерйоз взялася за розробку всіляких корисних електронних примочок для людей, які займаються спортом або фітнесом. Однією з таких розробок став фітнес-трекер Fuelband SE. Анонсовано пристрій було в кінці минулого року і, незважаючи на те, що за своїм функціоналом воно не буде чимось революційним, Nike заявили про те, що знайдуть чим здивувати користувачів.

Функцій в Fuelband SE буде майже в 2 рази більше, ніж будь-якому існуючому сьогодні пристрої такого роду. Найголовніше якісна відмінність дітища Nike полягає в тому, що один пристрій можна використовувати для фіксації результатів при занятті будь-якою активною фізичною діяльністю. Це дійсно важливо, так як переважна більшість фітнес трекерів здатна відстежувати хіба що лише біг користувача.

Пристрій від Nike зможе відстежувати біг, гімнастичні вправи, плавання та багато іншого. Гаджет можна буде синхронізувати з будь-яким іншим мобільним девайсом будь то смартфон, або планшет. Комунікація буде здійснювати на базі Bluetooth і Wi-Fi.



Трекер Nike Fuelband SE може вести спортивний щоденник користувача. За допомогою смартфона і профільного додатка, можна відстежувати результати тренувань. У додатку також можна буде знайти відомості про анатомію людини, спортивні дієти і вправи в найрізноманітніших дисциплінах.

Іншим дуже важливим достоїнством Nike Fuelband SE стане його корпус. Зроблений він буде з композитних матеріалів. Це надає йому неймовірну міцність і високий рівень захисту від води, пилу та механічних пошкоджень. Все це буде доступно при збереженні значної гнучкості, що дозволить не тільки легко знімати і одягати браслет, але і підганяти його під руку будь-якого розміру. Вартість гаджета складає всього 90 доларів.