Переваги теплої водяної підлоги

Напевно більшість людей вже знають про існування теплої підлоги, а деякі відчували її переваги перед традиційними видами обігріву приміщень. В загальних рисах - це звичайна бетонна підлога, але з системою трубопроводів у ній.

Найоптимальніший температурний стан - це коли обігрів відбувається рівномірно по всьому приміщенню і джерело тепла знаходиться знизу. Обігрів приміщення за допомогою радіаторної системи опалення - це конверсія повітря від радіатора до повітря в приміщенні. І тепле повітря завжди піднімається вгору, а холодне опускається вниз.

Тому використання водяної теплої підлоги - це найбільш доцільний і естетичний вид опалення кімнати, адже при використанні цієї системи не видно опалювальних приладів і вони не псують загальний вигляд в приміщенні. На відміну від радіаторного виду опалення, водяна тепла підлога прогріває повітря в кімнаті по всій площі.
Найкомфортнішим станом людини є температура +18°С, цього можна досягти використанням водяної теплої підлоги, так як ноги будуть в зоні, де повітря прогріється до +22°С, а голова буде в зоні, де повітря прогріється до +18°С.

І якщо ви вирішили встановити теплу підлогу, тут akvasvit rf раджу придбати колектор, а також інші аксесуари для цієї системи обігріву.

Отож можна провести цілий перелік переваг, які дає нам водяна тепла підлога:

-обігрів приміщення відбувається випромінюванням, а не конверсією і тому почувати себе людина буде комфортніше в приміщенні з водяною теплою підлогою;

-через відсутність конверсії повітря виключається циркуляція пилу;

-відсутність сирих кутів в кімнаті, а також немає можливості утворення грибка;

-вологість повітря залишається завжди в нормі;

-безпека водяної теплої підлоги виключає отримання опіку від опалювального приладу;

-саморегулювання теплообміну в приміщенні (якщо температура в кімнаті зменшиться через провітрювання, наприклад, тоді тепловіддача збільшиться від водяної теплої підлоги, а якщо температура збільшиться за рахунок випромінювання сонця, наприклад, тоді теплообмін буде меншим);

-відсутність візуального контакту з опалювальним приладом, що дозволить вільно планувати дизайн приміщення;

-сумісність водяної теплої підлоги з різними видами опалення, будь то радіаторна система опалення або теплові насоси;

-економічність водяної теплої підлоги дозволяє заощадити 20-30% енергії порівняно з радіаторною системою опалення;

-довгий термін служби, єдине чим обмежений термін, так це строком служби труби, використовуваної в трубопроводі водяної теплої підлоги.