Вілла Villa Am See з унікальними різьбленими фасадами

Цей незвичайний красивий будинок, побудований в Західній Австрії в 2013 році за проектом архітектора Олександра Діема, вже побував на багатьох обкладинках світової преси. Villa Am See - так називається цей шедевр архітектури і зодчества. Унікальний дерев'яний фасад складної конструкції виконаний з масиву черешні, а візерунки різьблених панелей символізують родючість і час збору врожаю.

Приватність і конфіденційність приватного життя - центральна тема цього будинку для однієї сім’ї на березі озера. Щоб потрапити всередину приміщення вам потрібно подолати чимало перешкод: паркан - сад - дерев’яні різьблені фасади - зовнішня стіна - і ось ви всередині!



Такий ніжний, ажурний і сільський фасад будинку всередині себе зберігає лаконічний сучасний дизайн інтер’єру. Простора вітальня з високими стелями (5,60 м), кухня-їдальня, масивні вхідні двері, виконані руками болгарського скульптора Пламена Деянова, тераса з видом на озеро.

Але все-таки головна родзинка цього будинку в ажурних дерев’яних панелях, які по всьому периметру закривають від сторонніх очей життя його власників, і тільки сонце і денне світло проникає всередину, створюючи неповторні тіні-візерунки в інтер’єрі і спокійну атмосферу в будинку для його жителів.



Крім естетичної краси, різьблені фасади ще несуть і функціональне значення - їх можна відкривати і закривати, тим самим не впускати сторонні цікаві очі і сонячне світло в будинок або закриватися від нього. У вечірній час доби, коли всередині будинку горить світло, вілла виглядає просто чудово, сяючи чарівними вогнями і створюючи ще більше таємничості навколо життя своїх мешканців.


Чудові комфортні дерев’яні будинки під ключ в Черкасах по найкращій вартості пропонує компанія “СЕРВУС”. Висока якість, і безумовне дотримання термінів виконання замовлення гарантуємо!