Сонячна енергія на допомогу городникам

Англійським словом «redneck» («червоношийники») називають на Британських островах селюків, людей, які змушені вдень і вночі, зігнувши спину, важко працювати в полях. Тому й шия червона – засмагла під сонячними променями. Але два австралійських інженера придумали машину Wunda Weeder, яка, по-перше, захистить шкіру селян від сонця, а, по-друге, використовує сонячні промені для допомоги при обробці городу.

Цей девайс може помітно полегшити працю людини, котра не представляє собі життя без коханого городу, особливо коли він досить значний. Wunda Weeder – це візок на чотирьох колесах, що придумали винахідники Брендан Коррі і Пітер Саджент. На даху цієї простої машини розташовані сонячні батареї. І положення самого дашку можна буде регулювати для кращого поглинання сонячних променів.



Головне достоїнство цього пристрою полягає в тому, що городникам тепер не потрібно буде гнути спину при обробці своєї земельної ділянки. Можна буде лягти на спеціальний лежак животом до землі, а Wunda Weeder з максимальною швидкістю 3 км/год сама провезе тебе вздовж грядок, підживлюючись енергією сонячного світла. Причому, можна буде регулювати висоту лежака, в залежності від висоти городніх культур, ширину колії, ширини грядок, кута нахилу, швидкість руху і ще багато інших параметрів. А ще навіть тут передбачене радіо, так що можна у процесі прополки, для прикладу, послухати і улюблену музичку!

Так що тепер робота на городі перестане бути символом важкої фізичної праці. Машина все доведе до простого автоматизму. Ось тільки за дев’ять тисяч австралійських доларів (вісім тисяч американських) можна і купити трактор. Хоча, є впевненість у тому, що умільці зможуть спорудити схожі машини з куди меншою собівартістю.


отпугиватель кротов купить