Парфумери створили духи з T-вірусом по мотивах “Обителі зла”

Компанія Capcom підготувала екзотичний подарунок для фанатів культового фільму "Обитель зла" - обмежену серію парфуму, за словами розробників "в основу якого ліг Т-вірус - біологічна зброя, що перетворює живих істот у м'ясоїдних зомбі".

Як пише видання RocketNews24, продукт отримав нехитру назву T-Virus і надійде в продаж 26 березня в японський Capcom Cafе. Biohazard-аромат бутильований у флакончику з етикеткою, що зображає ампулу Т-вірусу і має досить розумну ціну в 4200 ієн (37 доларів США). Чим буде пахнути парфюм, не розголошується, але його творці обіцяють щось надзвичайно-ексклюзивне.

Думаю що екстремальний T-Virus сподобається хіба що лише фанатам цього фільму, зате тут кензо духи женские ви зможете придбати дійсно чудовий вишуканий парфум.

Нагадаємо, що “Обитель зла” (Resident Evil, в Японії відома як Biohazard) - гігантська медіа-франшиза, створена під впливом фільмів Джорджа Ромеро, яка виросла з відеоігри 1996 року і в 2002-му замкнула коло, коли Пол Андерсон зробив першу квазіекранізацію (причому, спочатку режисером був запрошений як раз Ромеро).

Отже, крім шести ігрових фільмів, на сьогодні франшиза містить кілька анімаційних картин, неабияку кількість книг-новелізацій, коміксів і купу різноманітного супутнього “мерчу”. А не так давно стало відомо, що виробнича компанія Constantin Film оголосила про плани зробити ще й телесеріал (але без Йовович, оскільки це невигідно).

Прем’єра шостої “Обителі” відбудеться 27 січня 2017 року. За сюжетом персонаж Йовович повертається в ній туди, де все почалося - в Раккун-сіті, оплот зловісної корпорації Umbrella, з метою поставити жирну криваву крапку в тривалій історії протистояння монструарія і жалюгідних залишків людства, що “перебуває на межі повного забуття”.

А тим часом бренд Marc Jacobs зібрався випускати новий аромат Daisy Daze у співпраці з сервісом таксі Über. Як повідомляє видання Fashionmag.com в рамках рекламної кампанії знову ж таки 26 березня нью-йоркський автопарк Über прикрасять зображення маргариток, а в салоні пасажири зможуть насолоджуватися тематичною музикою і спробувати абсолютно безкоштовно на собі нові парфуми з великих флаконів. Акція триватиме з полудня до шести вечора на маршрутах, що проходять по Манхеттену і деяким районам Брукліна.