Найвідоміший готель у швейцарських Альпах - Berggasthaus Aescher

Кращими за гори можуть бути тільки хіба що тільки великі гори. Гірські вершини Австрії, Німеччини, Швейцарії, Італії ваблять до себе любителів гір, гірськолижного спорту та просто поціновувачів прекрасних куточків природи. Що може бути краще, як повернутися втомленим з лижної траси в затишний будиночок біля підніжжя гори і випити філіжанку гарячої кави з круасанами?

Але Альпи — це не тільки морозне повітря, лижі і зима. Це ще й чудові відокремлені куточки природи, що тягнуть до себе своїм неповторним колоритом і розмаїттям, своєю унікальністю, умиротворенням і спокоєм. А якщо хочете постійно бути поряд з цією красою, раджу скористатися вигідною пропозицією образование в швейцарии, канікулярні програми від BSI Group - ідеальне поєднання якісної освіти і ознайомлення з життям цієї чудової країни 

Дуже часто в інтернеті, на моніторі комп’ютера можна зустріти зображення маленького і затишного будиночка розташованого практично прямо на крутій прямовисній скелі. Так що ж це за будинок? І де він знаходиться?



Це невеликий, досить відомий і дуже оригінальний готель у Швейцарських Альпах, Berggasthaus Aescher, розташований в мальовничому місці гірських масивів Альп. Дістатися до нього не так-то просто, шлях лежить через гірські дороги і канатний міст, тому Berggasthaus Aescher приймає гостей тільки в літній час, з квітня по жовтень. Будиночок в горах завжди гостинно відкриває свої двері перед стомленими мандрівниками.

Це місце ідеально підходить для того, щоб побути наодинці зі своїми думками і природою, вийти рано вранці на балкон, і насолодитися ранковою туманною величчю гір і пишною рослинністю. Атмосфера в Berggasthaus Aescher дарує можливість побути в умовах, максимально наближених до природних.

В цьому незвичайному готелі ви не знайдете спа-салони, тренажерні зали, басейни, клуби, ресторани, прокат автомобілів, та інші послуги для розпещених клієнтів. Зате в Berggasthaus Aescher завжди дуже смачно і ситно нагодують і будуть дуже раді гостям. З персоналом готелю можна прогулятися по заповідним куточкам гірських масивів, відвідати місця археологічних розкопок, спуститися в печеру і перепочити на березі гірського озера, а також заглянути на зворотному шляху в музей археологічних знахідок.

На майданчику поруч з готелем стоїть кілька столиків, за якими можна просто посидіти, випити келих пива і помилуватися на відкриту погляду панораму великих Альп. Багато хто може похвалитися тим, що пив пиво десь між небом і землею? А потім, трохи відпочивши, вирушити далі в путь, підкорювати гори та вершини, милуватися природою і робити нові відкриття.