Adidas MiCoach Elite і MLS: розумний погляд на футбол

Програма Adidas MiCoach добре знайома власникам мобільних телефонів, які піклуються про своє здоров'я і займаються спортом. Цей додаток допомагає контролювати багато аспектів тренувань, дає поради і зберігає докладну інформацію про всі дії. А з недавніх пір компанія Adidas планує запустити спільний проект з MLS (головною футбольною лігою в США).

Компанія Adidas вже кілька років всіма силами просуває свою систему розумних тренувань Adidas MiCoach. Вона навіть спеціальні кросівки випустила для того, щоб збирати докладну статистику про дії спортсмена. Але в недалекому майбутньому асортимент спортивних товарів, що працюють у «співпраці» з цією системою, помітно збільшиться. А сфера її дії розшириться і на футбол. До речі,  на сайті ua-football.com ви дізнаєтесь про найсвіжіші і найважливіші новини англійської футбольної Прем”єр Ліги.

Компанія Adidas нещодавно підписала контракт з футбольною лігою MLS про співпрацю. Згідно з цим договором, всі дев’ятнадцять команд цієї вищої футбольної ліги Сполучених Штатів Америки будуть оснащені комплектами спеціальних девайсів, що чіпляються до кожного гравця.

Під час матчу ці пристрої будуть передавати в он-лайн режимі на центральний комп’ютер безліч різноманітних даних про гравця і його дії, в тому числі, його швидкість, частоту серцевих скорочень, положення на полі, силу удару по м’ячу, прискорення і багато інші показники продуктивності. І обробляти всю цю інформацію буде, звичайно ж програма Adidas MiCoach Elite.

Так що тренер і медики команди будуть прямо під час матчу мати максимальне уявлення про фізичні кондиції гравця і його ефективність на полі. Швидкість передачі даних девайсами від Adidas при цьому складе 200 показників в секунду.