Як правильно носити клатч

Хіба мало в житті сучасної дівчини приводів вийти у світ – вечірки, корпоративи, дискотеки, побачення... І скрізь потрібно виглядати відповідним чином. Повсякденна містка сумка навряд чи буде гармонійно доповнювати ваш святковий образ. Для таких випадків ідеально підійде клатч.

Ця маленька сумочка – практичний і ефектний аксесуар. У нього можна вмістити той життєво необхідний мінімум, без якого ви не в змозі обійтися ні за яких обставин. Ну а завдяки ефектному дизайну він стане значущою частиною загального ансамблю. Втім одне - придбати хороший стильний клатч, наприклад тут http://mis.ua/shop/category/zhenshchinam/clutches, а інше - щоб він органічно доповнював одежу і інші аксесуари.

Як правильно носити клатч? Вашій увазі кілька порад від спеціалістів. Отже, в залежності від дизайну і фактури клатча йому можна знайти найрізноманітніше застосування.


Класичний клатч зі шкіри, з лаконічним дизайном і благородним забарвленням

Така річ практично універсальна. З нею можна відправлятися і на роботу в офіс, і на побачення, і на світський раут. Так що якщо ви звикли обходитися мінімумом речей, то цей варіант саме для вас. Втім, сьогодні можна зустріти досить місткі клатчі – правда, майте на увазі, що занадто набивати їх не варто, оскільки вони будуть виглядати непривабливо, і носити їх буде не надто зручно. Великою перевагою цієї моделі є також її здатність гармонійно виглядати в ансамблі з будь верхнім одягом, будь то елегантне пальто, розкішна шуба або жіночний тренч.


Металік

Ефектний блискучий маленький клатч сріблястого або золотистого кольору, виконаний з текстилю або шкіри – ідеальне доповнення вечірнього образу. Однак сам по собі він є досить яскравим акцентом, тому краще комбінувати такі моделі з лаконічними коктейльними сукнями. Наприклад, плаття-футляр чорного або бежевого кольору він буде виглядати ідеально.


Різнокольорові клатчі насичених відтінків

Така сумочка легко впишеться в найрізноманітніші ансамблі. Яскраві клатчі доповнять і молодіжний, і вечірній, повсякденний образ. Вони однаково гармонійно будуть виглядати і з міні-сукнями, і з шортами, і з вузькими джинсами, і з жіночними сарафанами. Головне – це єдність колірної гами.


Дизайнерські клатчі

Вони можуть бути прикрашені самим неймовірним чином і мати різноманітну форму. Сьогодні для декорування клатчів використовують бісер, камінці, вишивку, хутро, пір’я, вставки з деніму і шкіри — загалом, фантазія дизайнерів воістину безмежна. Крім того, ви можете зустріти клатчі у формі серця, витонченої квітки, морської черепашки, качечки і т. д. Зрозуміло, будь-який з цих шедеврів дизайнерського мистецтва купується під відповідний наряд. Вибираючи сумку до сукні, стежте за тим, щоб надлишок прикрас і деталей не додав образу замість вишуканості і шику вульгарність і несмак.