Холод зніме болі при артриті

За різними даними, артроз спостерігається у кожної десятої або навіть кожної п'ятої людини на планеті. Артрити зустрічаються рідше, однак і вони здатні серйозно обмежити радості життя.

Ризик виникнення захворювань суглобів зростає після сорока років – у тому віці, коли так хочеться багато встигнути, а біль і погіршення рухливості суглоба роблять людину схожим на Залізного Дроворуба з дитячого мультика! З часом стає складно займатися навіть звичайними, повсякденними справами, і, зрештою, хвороба, якщо її не зупинити, призводить до інвалідності.

Артроз та артрит важко піддаються лікуванню. Тому потрібно використовувати не один якийсь метод, а комплекс лікувальних заходів, що включає фізіотерапію, лікарські препарати, лікувальну фізкультуру, корекцію способу життя. Ось по посиланню ви дізнаєтесь детальніше про причини, симптоми і лікування цієї недуги

Сьогодні давайте з вами розглянемо, як можна за тиждень спробувати самостійно позбавитися від болю в плечовому суглобі дещо незвичайним способом, а саме  холодом. Давайте по порядку:

1. Запам’ятайте раз і назавжди, перш ніж почати будь-яке лікування, звичайно ж, спочатку Вам необхідно проконсультуватися з вашим лікарем, так як насправді може бути безліч різних причин, у силу яких у вас захворіло плече.

2. Можна прикласти лід на хворе місце. Акуратно, переконайтеся, що лід не знаходиться в прямому контакті з вашою шкірою. (використовуйте пакет, ганчірочку, рушник). Невелике почервоніння шкіри в місці прикладання льоду означає, що йде активний приплив крові в хвору область. Підвищення припливу крові до цієї ділянки сприяє якнайшвидшому загоєнню. Через різкий перепад температур відбувається стимуляція імунної системи, стабілізується гормональний фон, прискорюється обмін речовин, і активізуються захисні сили організму.

Ви можете отримати той самий ефект і від прогрівання, але тепло не позбавить ваш суглоб від запалення. Навіть навпаки - це може навіть призвести до більш серйозного запалення, яке, ймовірно, і є однією з причин болю в суглобі.

3. Прийміть додатково глюкозамін і хондраітин. Ці ліки зможуть підвищити гнучкість та еластичність природним шляхом. Ви повинні почати відчути деяке полегшення протягом тижня.

4. Ніколи не забувайте і завжди зберігайте позитивний настрій. Негативні емоції викликають приплив негативної енергії і викид вироблення шкідливих хімічних речовин нашим організмом. Необхідно пам’ятати, що наш мозок являє собою потужний матеріалізатор наших думок і те, що ви думаєте, і особливо говорите, неодмінно має властивість матеріалізовуватися.